Havaintoja parisuhteesta

Oman hallituksensa vanki

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Sortojärjestö.

Sillä termillä valtionvarainministeri Riikka Purra kutsui ammattiyhdistysliikettä eilen eduskunnassa.

Samana päivänä elinkeinoministeri Wille Rydman jatkoi ammattiyhdistysliikkeen nimittelyä mafiaksi omassa sosiaalisessa mediassaan.

Molemmat tapahtuivat päivä sen jälkeen, kun pääministeri Petteri Orpo kertoi haastattelussa, että provosointia olisi syytä välttää ja että hän ei pidä siitä, että sitä harrastetaan.

Perussuomalaiset saavat tehdä aivan mitä huvittaa hallituksessa. He tietävät olevansa suojassa. Välillä tuntuu vähän jopa pahalta huomata kuinka oman hallituksensa vankina pääministeri on. Hänellä ei ole mitään työkaluja puuttua perussuomalaisten harrastamaan ala-arvoiseen ja halventavaan retoriikkaan. Eikä perussuomalaisilla ole mitään syytä lopettaa sitä, sillä heidän kannatuksensa on ollut nousukiidossa. Kaksikymmentä prosenttia äänioikeutetuista haluaa heidän harrastamaa politiikkaa.

Eilen sosiaaliseen mediaan kirjoitti eräs sairaanhoitaja yövuoronsa jälkeen. Hän osoittaa sanansa suoraan hallitukselle ja varsinkin perussuomalaisille. Hän kysyy, että miksi kukaan hoitaja kannattaisi perussuomalaisia. Heille kun hän on rikollis- ja sortojärjestöön kuuluva rikollinen.

Tätä on tällä hetkellä suomalainen politiikka, arvomaailma ja ilmapiiri. Tai onneksi ei ole, vaan hallituksen politiikka. Haluan kiittää sen mahdollistamisesta ennen kaikkea yhden historiansa huonomman galluptuloksen tehnyttä RKP:tä. Samaa puoluetta joka vielä pari vuotta sitten sanoi olevansa sivistyksen puolella. Vuoden aikana he ovat vetäneet vessasta alas kaikki arvonsa.

Sivistys kun ainakin minulle tarkoittaa jotain aivan muuta.

X