Havaintoja parisuhteesta

”Vielä joku päivä panen sua ansaitsemallasi tavalla”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Luettuani kaikki nämä tekstisi jotka ovat saaneet vanhat tunteet pintaan, rohkenen kertoa oman tarinani.

Kun olin ehkä viisi vuotias heräsin usein yöllä siihen kun isäpuoleni seisoi sänkyni vieressä tyydyttäen itseään. Havahduin mutta esitin nukkuvaa. Jokaisen tällaiseen kerran jälkeen aamulla hän oli jättänyt perunan josta oli tehty jonkunnäköinen ”hahmo”. Niillä kerroilla kun ei ollut ilmeisesti viitsinyt sellaista tehdä, sain seuraavana päivänä jonkun lelun ”palkinnoksi”

Kun olin 6-7 vuotias hän tunki kätensä housuihini ja toisella kädellä piti suutani kiinni. Käski koskettamaan itseään ja runkkaamaan. Samalla käskien miten pitää tehdä. Tämä tapahtui jopa olohuoneessa, samalla kun äitini hätäili viereisessä huoneessa. Tätä jatkui kauan.

Kun olin 12- vuotias se vaan paheni, en uskaltanut olla yksinäni kotona jos isäpuoli oli paikalla. Ajauduin väärään porukkaan . Kotiin mennessäni tiesin että kun äiti menee nukkumaan, isäpuoli ilmestyy huoneeseeni. Pakottaen minut runkkaamaan samalla kun hänen sormet on minun sisälläni. Toisella kädellä samalla pitäen kättä suun edessä.

Olin hankala teini, laitoin vastaan ja sain kuulemma ansioni mukaan. Mitä enemmän laitoin vastaan sitä enemmän sitä tapahtui.
Muistan kuulleeni sanat ”tätä sinä haluat” ,
”Vielä joku päivä panen sua ansaitsemallasi tavalla”

Kun olin 15 vuotias, kerroin äidilleni mitä hänen selän takana tapahtuu, hän ei uskonut.
Seuraavana päivänä vuokrasi asunnon minulle ja muutin omaan kotiin. Olin helpottunut. En käynnyt äitini luona moneen vuoteen enkä tavannut isäpuolta.

Aikuisiällä hän on kerran ottanut yhteyttä. Pyytänyt juttelemaan. En ole suostunut, enkä edes hänelle vastannut takaisin.

Kaksi vuotta sitten sain puhelun poliisilta , että hän on kuollut. Kun lopetin puhelun, olin helpottunut ja onnellinen siitä että on kuollut.

Luulen että en ollut hänen ainut uhri. Mutta toivon että kukaan muu ei olisi samaa kohtaloa hänen takiaan kokenut.”

X