Mainos: Glade
Mainos | Glade Hohdokasta kotoilua

Myös Artun kotona on se jokaiselle tuttu kasatuoli - lue vinkit 10 minuutin pikasiivoukseen

Vaikuttaja Arttu Ylitalo saa asuntonsa siivottua tarvittaessa alle vartissa. Tärkeintä on, että keittiön ja kylpyhuoneen pinnat ovat puhtaat. Vaatekasat saavat Artun kotona armoa.

Puhdas koti on vaikuttaja Arttu Ylitalon mieleen.

Vaikuttaja Arttu Ylitalo saa asuntonsa siivottua tarvittaessa alle vartissa. Tärkeintä on, että keittiön ja kylpyhuoneen pinnat ovat puhtaat. Vaatekasat saavat Artun kotona armoa.

Wakashuko-nimellä somessa vaikuttava Arttu Ylitalo, 32, tietää, miltä tuntuu, kun yllätysvieraat tupsahtavat kotiin. Arttu asuu 26 neliön yksiössä aivan Helsingin keskustassa, joten asunto on suosittu kohtaamispaikka kavereiden keskuudessa.

– Kun kaverit käyvät keskustassa, he laittavat usein viestiä, että mitä teet, Arttu sanoo.

Hän tietää myös, kuinka siivota kämppä pikavauhtia, kun vieraat ovat pian oven takana. Kämppä puhdistuu tarvittaessa kymmenessä minuutissa.

– Yksiössä ei voi piilottaa sotkuja esimerkiksi makuuhuoneeseen ja vetää ovea kiinni. Kaikki tavarat ovat esillä ja huomio kiinnittyy sotkuihin.

Kun Arttu saa yllätysvieraita, hän tekee yksiöönsä 10 minuutin pikasiivouksen.
Imuri laulaa samalla, kun Arttu antaa asunnon koordinaatteja kavereille.
Valmista! Vielä WC:n pikasiivous Duck-tuotteita ja kaverit ovatkin jo ovella.

Se tuoli, johon kertyy vaatekasa

Artun asunnosta löytyy monista muistakin kodeista tuttu tuoli, johon tuppaa kertymään vaatteita kasaksi asti. Hän kuitenkin muistuttaa, että elämisen jäljet saavat näkyä kotona, vaikka vieraita tulisikin käymään. Tuolin päälle kerääntyneelle vaatekasallekin voi antaa armoa eikä haittaa, jos tavarat ovat hujan hajan.

Duck WC-puhdistusaine puhdistaa pöntön näppärästi viikkosiivouksen välissä.

– Kaikki tietävät, että kotona eletään, ei asunnon tarvitse näyttää sisustuslehden kuvalta. Tärkeintä on hygienia. Se ettei keittiöstä ja kylppäristä löydy suurempia yllätyksiä, vaan tasot ovat puhtaat ja vessassa on miellyttävä käydä. Pikasiivoukseeni kuuluu tasojen, lavuaarien ja hanojen pyyhkiminen ja WC:n puhdistus, Arttu listaa.

WC:n pikasiivous onnistuu nopeasti Duck-puhdistustuotteilla, jotka ovat hyväntuoksuisia ja tehokkaita. WC-pytty kannattaa puhdistaa Duck WC-puhdistusaineella ja viimeistellä Duck Fresh Discs -WC-raikastimella, joka pysyy pytyssä ilman pidikettä. Nämä takaavat miellyttävän WC-käynnin myös vieraille.

LUE MYÖS: Järjestyksellä on väliä! WC:n pesun viisi vaihetta

ENNEN Arttu pitää kodin aina perussiistinä, mutta vaatekasoja tuppaa kertymään tuolille ja sängylle.
JÄLKEEN Koti on valmis yllätysvieraita varten.

Kodin viihtyisyys on tärkeää

Luo oma tunnelmasi Glade Aromatherapy Diffuuserin avulla.

Arttu viettää paljon aikaa kotona ja pitää tärkeänä sen viihtyisyyttä.

– Etätyöskentely on lisääntynyt viime vuosina ja kodista on tullut turvapaikka. Kotona vietetty aika on selvästi lisääntynyt ja haluan panostaa kodin viihtyisyyteen entistäkin enemmän. Puhtaaseen kotiin on aina mukavampi palata, Arttu pohtii.

Hänen kotinsa ei ole aivan tyypillinen nuoren miehen koti, vaan sisustukseen kuuluu kauniita antiikkihuonekaluja ja seiniä koristavat näyttävät kultakehyksiset taulut. Sisustuksen viimeistelevät kiinnostavat esineet koristeellisista kynttilänjaloista prameaan kattokruunuun.

Kodin viihtyisyyttä ja tunnelmaa saa aikaa erilaisilla tuoksuilla. Glade-tuoksutuotteisiin kuuluu muun muassa ihana diffuuseri, joka levittää tunnelmallista tuoksua. Diffuuserissa on valotoiminto, jonka kolmesta sävyvaihtoehdosta voi valita sopivimman tukemaan omaa tunnelmaa: kirkas, sinertävä ja lämmin meripihkan värinen. Diffuuseri toimii USB-kaapelin avulla.

Viikonloppuna ei siivota

Persoonallisuutta Artun kotiin tuovat myös lukuisat kasvit, joiden hoitamiseen hän antaa vinkkejä somessa. Vanhan kerrostaloasunnon ikkunaa reunustaa upea köynnös ja muita huonekasveja. Kasvien hoito kasteluineen, lannoituksineen ja multien vaihtoineen tuo kotiin hieman lisäsotkuja.

– Kasvien ympäristö on ylimääräinen siivouskohde. Lattialle kertyy roskia, multaa ja kastelun jälkiä.

Arttu siivoaa viikoittain, yleensä torstaina tai perjantaina, sillä viikonloppu on pyhitetty rauhoittumiselle ja palautumiselle.

– Arkeni on hyvin kiireinen. Olen päivätyössä toimistolla ja iltaisin opiskelen ja teen somehommat. Minulla on monta rautaa tulessa. Panostan laadukkaisiin siivousvälineisiin ja puhdistustuotteisiin, jotta siivoaminen olisi helppoa ja nopeaa.

Lue myös: Suomen ihanin kylpyhuone sai inspiraationsa vanhan ajan murhamysteerisarjoista

Lue myös: Miia Metson kotiunelma toteutui – koko perhe nauttii tunnelmallisen pihasaunan lempeästä lämmöstä

Hohdokasta kotoilua - kaikille jotka rakastavat kotiansa. Tämän sivuston sisällöstä vastaa Transmeri. Transmeri on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa

X