Julkkikset

Metti ja Mikael Forssell avoimina 7 vuoden onnestaan – panostavat muutamaan arkiseen asiaan: ”Avioliittomme on aivan mieletön”

Jalkapallovalmentaja Mikael Forssellin ja bloggari Metti Forssellin liiton salaisuus on yhteinen huumori ja avoimuus.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Sampo Korhonen

Jalkapallovalmentaja Mikael Forssell on ehtinyt jo tutustuttaa hänen ja Metti Forssellin 3- ja 5-vuotiaat lapset jalkapallon saloihin.

Jalkapallovalmentaja Mikael Forssellin ja bloggari Metti Forssellin liiton salaisuus on yhteinen huumori ja avoimuus.

Jalkapallovalmentaja Mikael Forssell ja bloggarina ja some-vaikuttajana työskentelevä Metti-puoliso pitävät huolta siitä, että ehtivät ottaa säännöllisesti kahdenkeskistä aikaa pikkulapsiarjen keskelläkin. Pariskunnalla on 3- ja 5-vuotiaat lapset.

– Yritämme päästä kerran kuussa kahdestaan ulos. Sillä ei ole oikeastaan väliä, mitä teemme, kunhan saamme nauttia toistemme seurasta. Välillä urheilemme, toisinaan taas käymme leffassa tai ulkona syömässä. Ihaninta on rauha ja se, että toiselle voi puhua ilman, että joku keskeyttää miljoonaan kertaan, Bollingerin La Grande Année 2008 -lanseeraustilaisuuteen Hotelli Palaceen saapunut pari kertoo.

Tärkeintä on puhua tunteista

Seitsemisen vuotta yhdessä olleen pariskunnan liitossa ovat edelleen kaikki perusasiat kohdallaan.

– Avioliittomme on aivan mieletön. Tärkeintä on, että toisen kanssa on hauskaa, ja kaikesta pystyy puhumaan. Myös tunteista kertomisen ja niiden näyttämisen täytyy onnistua, kaksikko pohti.

Syksyllä parilla on edessään uudet kuviot. Mikael aloittaa jalkapalloseura HJK:n A-junioreiden valmentajana, mikä tarkoittaa usein ilta- ja viikonlopputöitä.

– Kodin pyörittäminen jää silloin tietysti enemmän minun vastuulleni, mutta se tuntuu vain ihanalta vastapainolta töilleni. Omakin syksyni on töiden osalta kiireinen, mutta pienet lapset pakottavat hyvällä tavalla pysähtymään ja elämään hetkessä, Metti tuumii.

Lue myös: 

Metti Forssell rakkaudestaan 10 vuotta vanhempaan Mikaeliin: ”Alussa ikäero mietitytti”

Mikael ja Metti Forssell: ”Haluan vaimoltani jatkuvasti huomiota”

X