Julkkikset

Sami Minkkinen ja Katri-rakas naimisiin kesällä! ”Voin mennä kolmannen kerran naimisiin, eikä sitä pidä pyytää anteeksi keneltäkään”

Kun Sami Minkkinen ja Katri Kivinen tapasivat ja rakastuivat, tilanne tuntui mahdottomalta: suosittu parisuhdebloggari Sami oli naimisissa ja tulossa pian isäksi. Suhde on kestänyt somekohun ja käytännön haasteet, ja pari on menossa ensi kesänä naimisiin.

Teksti:
Iina Alanko
Kuvat:
Paula Kukkonen/Otavamedia

- Puhuimme alusta asti avoimesti vaikeista asioista, menimme suoraan haavoihin. Meille syntyi yhteys, jollaista kumpikaan ei ollut ennen kokenut, Sami ja Katri kertovat.

Kun Sami Minkkinen ja Katri Kivinen tapasivat ja rakastuivat, tilanne tuntui mahdottomalta: suosittu parisuhdebloggari Sami oli naimisissa ja tulossa pian isäksi. Suhde on kestänyt somekohun ja käytännön haasteet, ja pari on menossa ensi kesänä naimisiin.

Kun suosittu tamperelainen, Havaintoja parisuhteesta -blogia pitävä bloggari Sami Minkkinen tutustui turkulaiseen Katri Kiviseen, Katri oli keskellä avioeroprosessia. Ero oli Katrin toinen, ja hän oli päättänyt, että liitot oli nyt nähty. Tästä eteenpäin hän jakaisi elämänsä vain kolmen tyttärensä kanssa. Sami taas oli naimisissa ja tulossa muutaman kuukauden päästä isäksi.

Siitä alkoi suhde, jota moni ei hyväksynyt: kerrottuaan asiasta blogissaan Sami sai satoja vihaisia palautteita.

Myös Katri – jonka nimeä kukaan ei silloin vielä tiennyt – haukuttiin alimpaan maan rakoon. Sanottiin, että nainen, joka alkaa seurustella Samin kanssa on idiootti ja pesänrikkoja, että kyllä se Sami taas kohta uuden bussipysäkiltä löytää ja kun Katri tulee raskaaksi, Sami lähtee varmasti taas.

– Se viilsi ehkä pahiten, koska en voi enää lapsia saada. Minulta on poistettu kohtu endometrioosin takia, eikä se ole ollut minulle mikään helppo juttu, Katri sanoo.

Häät ensi kesänä

Nyt Samin ja Katrin parisuhteen palapeliin kuuluvat kodit Turussa ja Tampereella, viisi tytärtä neljän eri exän kanssa, molempien paljon reissausta vaativa työ sekä sukulaiset, jotka ovat uudesta parisuhteesta monta mieltä.

Naimisiin Sami ja Katri menevät ensi kesänä. Aluksi ajatuskin siitä nolotti Katria.

– On ollut pitkä prosessi tottua siihen ajatukseen, että voin mennä kolmannen kerran naimisiin, eikä minun pidä pyytää sitä anteeksi keneltäkään. En voi ajatella epäonnistuneeni tai tehneeni virheen aiemmissa liitoissani, koska minulla on niiden ansiosta kolme ihanaa tytärtä.

Samoin ajattelee Samikin. Mutta miksi pariskunnalla on niin kiire mennä naimisiin?

– Meillä on vain yksi elämä, ja se voi päättyä huomenna.

– Vaikken tilannut kaikkia näitä vaikeuksia ja vastoinkäymisiä, en myöskään voinut arvata, että joku voisi rakastaa minua sillä tavoin kuin Sami. Juuri tällaisena kuin olen – en voi pyytää enempää. Kestän ihan mitä vain, kun saan olla tuollaisen ihmisen kanssa, Katri sanoo ja saa Samin liikuttumaan.

Sami ja Katri eivät aio muuttaa yhteen

Yhteiseen kotiin Katri ja Sami eivät aio lähivuosina muuttaa. Kaikkien muutosten keskellä tärkeintä on, että lasten elämä pysyy mahdollisimman normaalina, eivätkä koulut, kodit ja kaverit vaihdu.

Pääsääntöisesti Sami ja Katri tapaavat viikonloppuisin, mahdollisimman usein niin, että lapsetkin ovat mukana. On viikkoja, jolloin edes kaksin tapaaminen ei onnistu.

– Kerran kun välissä oli kahden ja puolen viikon tauko, lähdin iltajunalla Turkuun ja tulin aamujunalla takaisin Tampereelle, Sami kertoo. Katri on käynyt Samin luona kahdenkin tunnin treffeillä.

Miten Sami ja Katri kohtasivat? Kuinka Sami tajusi, että hänen pitää päästää vanhasta irti ja mennä Katria kohti? Millaista kipua suhde ja ero aiheuttivat? Lue Samin ja Katrin koko tarina Annasta 13-14/2018! Tilaa lehti tai osta digilehden lukuoikeus täältä!

X