Julkkikset

Soolouralle lähtenyt Neljänsuoran Antti Ketonen: ”Arvostan voimakastahtoisia naisia”

Laulaja Antti Ketonen on naimisissa nuoruudenrakkautensa kanssa. – Olen hiffannut, että nainen on kuningatar ja miehen on hyvä palvoa naista.

Teksti:
Sanna Wirtavuori
Kuvat:
Niclas Mäkelä

- Olen aika flirttaileva ja nautin siitä, kun katseeni saa vastakaikua. Minulla on aina ollut tarve tehdä vaikutus naisiin.

Laulaja Antti Ketonen on naimisissa nuoruudenrakkautensa kanssa. – Olen hiffannut, että nainen on kuningatar ja miehen on hyvä palvoa naista.

Laulaja Antti Ketonen puhuu naisista Annan klassikkosarjassa Mies puhuu naisesta.

Mitä yhteistä elämäsi naisissa on?

Minulla ei ole ollut kovin monia vakavia seurustelusuhteita, mutta ihailen naisia, joilla on luonnetta ja omaa tahtoa. En voisi kuvitella, että kotona olisi palvova ’rouva’. Meillä on perheessä yksi puudeli, pieni kymmenvuotias karvaturri Elli, se riittää.

Miten nainen hurmaa sinut?

Olemalla oma itsensä. Arvostan voimakastahtoisia naisia, ja minulle pitää panna myös hanttiin. Tapasin vaimoni keikalla parikymmentä vuotta sitten. Rakkauden voi siis todistetusti löytää mistä vain. Hän oli heti ensikohtaamisella kiinnostava, riittävän voimakas ja tiesi mitä tahtoi. Minä olen aina ollut ujo ja arka rakkausjutuissa, joten suhde eteni rauhallisesti.

Miten hurmaat naisen?

Katseella ja hymyllä. Olen aika flirttaileva ja nautin siitä, kun katseeni saa vastakaikua. Minulla on aina ollut tarve tehdä vaikutus naisiin. Jo lapsena oli tärkeää hurmata äiti, mummi ja tarhan täti. Koulussakin seurasin opetusta paljon tarkemmin, jos minulla oli naisopettaja.

Onko sinun helpompi sietää omaasi vai puolison mustasukkaisuutta?

Vaimoani ei häiritse, että olen niin paljon tien päällä, hänellä on oma elämänsä. Meillä on vahva luottamus toisiimme, emmekä ole mustasukkaisia.

Kuinka käsityksesi naisesta on muuttunut kokemuksien karttuessa?

Olen hiffannut, että nainen on kuningatar ja miehen on hyvä palvoa naista.

Luit lyhennelmän Annan Mies puhuu naisesta -jutusta, jossa laulaja Antti Ketonen kertoo muun muassa siitä, miksei hän osaa vieläkään pyykätä. Ja siitä, miksei hän kaipaa omia lapsia. Lue juttu Annasta 19/2019 tai digilehdestä. Tilaa lehti tai osta digilehden lukuoikeus täältä!

X