Reseptit

Balsamico-rosmariinisipulit

Tarjoa balsamico-rosmariinisipulit paahdettujen perunoiden kanssa liharuokien seurana.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

3

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Balsamico-rosmariinisipulit

  • 12 pientä punasipulia tai hopeasipulia
  • 1-2 rkl voita
  • 2 rkl balsamicoa
  • 2 rkl punaviiniä
  • 2 rkl vaaleaa siirappia
  • 1/4 tl suolaa
  • 2-3 rkl silputtua rosmariinia

Valmistusohje

 

Balsamico-rosmariinisipulit valmistuvat helposti näin:

1.  Kuori sipulit ja puolita tarvittaessa. Paista sipuleita pannulla voissa 5 minuuttia.

2. Lisää muut aineet, laske lämpö matalaksi ja pane päälle kansi. Anna sipuleiden hautua viitisen minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä, mutta eivät hajonneita

Vinkki: Tarjoa balsamico-rosmariinisipulit esimerkiksi paahdetun ankan tai broilerin kanssa.

Lue myös Kotiliesi.fi: Hopeasipuli on niin mieto, että se maistuu parhaiten raakana – käytä sitä näihin ruokiin

X