Reseptit

Balsamico-rosmariinisipulit

29.7.2014 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

12 pientä punasipulia
voita
2 rkl balsamicoa
2 rkl punaviiniä
2 rkl vaaleaa siirappia
suolaa
silputtua rosmariinia

Valmistusohje

Tarjoa balsamico-rosmariinisipulit paahdettujen perunoiden kanssa liharuokien seurana.

1.  Kuori sipulit ja puolita tarvittaessa. Paista sipuleita pannulla voissa 5 minuuttia. Lisää muut aineet, laske lämpö matalaksi ja pane päälle kansi. Anna sipuleiden hautua viitisen minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä, mutta eivät hajonneita