Juuresröstit ja paistettuja sieniä
Juuresröstit ja paistettuja sieniä sadonkorjuuajan kasvisruokaa parhaimmillaan!
Ainekset
Juuresröstit:
- 200 g perunaa
- 50 g porkkanaa
- 1 keltasipuli
- 50 g selleriä
- 50 g palsternakkaa
- 1 kananmuna
- 3 rkl täysjyvävehnäjauhoja
- 2 tl suolaa
- valkopippuria
paistamiseen:
- nokare voita tai 1 rkl öljyä
Lisäksi:
- 150 g kauden metsäsieniä
- 1 rkl öljyä
koristeluun:
- kevätsipulisilppua
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta juurekset ja lisää mausteet joukkoon. Anna suolan imeytyä hetki raasteeseen ja purista sitten suurin osa nesteestä pois.
2. Lisää jauhot, muna sekä mausteet ja sekoita hyvin. Paista pannulla rapeita pieniä kakkuja. Ripottele juuresröstien pinnalle kevätsipulisilppua ja tarjoa paistettujen sienten sekä kaalisalaatin kanssa.
Ohje: Alex Nurmi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous