Reseptit

Kalkkuna-katkarapuhöystö

Kalkkuna-katkarapuhöystö sisältää kookosta ja siitakkeita.

Teksti:
Emma Suominen
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 300 g kalkkunan tai broilerin fileesuikaleita
  • 150 g kuorittuja katkarapuja
  • 100 g siitakesieniä
  • 1 punasipuli
  • 2 paprikaa
  • 1 porkkana
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl punaista currytahnaa
  • 1.5 dl kanalientä
  • 4 dl kookosmaitoa (rasvaa 6 %)
  • 1.5 rkl maizenaa
  • 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • suolaa

Valmistusohje

 

  1. Suikaloi kasvikset ja kuullota ne öljytilkassa vokkipannussa kalkkuna- tai broilerisuikaleiden sekä currytahnan kanssa. Lisää kanaliemi ja kookosmaito, anna muhia 10 minuutin ajan.
  2. Sekoita maizena tilkkaan kylmää vettä ja kaada se ohuena nauhana kastikkeen joukkoon. Lisää lopuksi katkaravut, sienet ja sitruunan kuori sekä mehu. Anna kiehahtaa vielä hetki ja tarkista maku. Tarjoile keitetyn riisin kanssa, johon on lisätty paahdettuja cashewpähkinöitä.

Resepti: Alex Nurmi

X