
Kesäkurpitsa-kirsikkatomaattivartaat ja jogurttikastike
Ainekset
- 2 kesäkurpitsaa
- kirsikkatomaatteja
marinadi:
- 1 dl öljyä
- 3 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
- 1 tl mineraalisuolaa
- 2 tl hunajaa
- ½ sitruunan tai 1 limetin mehu
kastike:
- 3 dl maustamatonta jogurttia
- ½ tuoretta kurkkua
- ½ nippua tuoretta korianteria tai persiljaa
- ½ sitruunan tai 1 limetin mehu
- ripaus mineraalisuolaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Sekoita kaikki marinadin aineet keskenään. Paloittele kesäkurpista ja pujottele vartaisiin vuorotellen kesäkurpitsapaloja ja kirsikkatomaatteja. Laita vartaat sen jälkeen marinadiin maustumaan 15 minuutiksi.
Valmista kastike sekoittamalla jogurtin joukkoon raastettu ja valutettu kurkku,hienonnettu korianteri tai persilja sekä sitruunan tai limetin mehu. Mausta kastike maun mukaan mineraalisuolalla ja mustapippurilla.
Grillaa vartaat tai paista niitä pannulla öljyssä, kunnes kasvikset pehmenevät ja saavat hiukan väriä. Tarjoa kastikkeen ja salaatin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous