Reseptit

Lehtikaali-pähkinälevite

Vihrevoimaa voi tankata myös näin. Pähkinäinen lehtikaalilevite sopii leivälle, pastan joukkoon ja keittojen lisukkeeksi. Levite säilyy jääkaapissa useita päiviä hyväänä.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Kristiina Kurronen / Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Lehtikaali-pähkinälevite:

  • 100 g cashewpähkinöitä
  • 1/2 pss (75 g) silputtua lehtikaalia
  • 1 ruukku basilikaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl öljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Anna cashewpähkinöiden liota haaleassa vedessä 2 tuntia.

2. Ryöppää lehtikaalia 2 minuuttia kiehuvassa vedessä. Valuta hyvin.

3. Pane kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha sileäksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

X