
Merileväkaviaarisuupalat
Ainekset
Merileväkaviaarisuupalat:
- 1 prk (170 g) Caviart-merilevä- valmistetta
- 2 etikkapunajuurta
- 200 g ruokafraichea (kasvirasvavalmiste)
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 20 ruissipsiä
- 2 rkl raastettua piparjuurta
Valmistusohje
1. Valuta merilevävalmiste kuivemmaksi siivilässä. Silppua punajuuret hyvin pieniksi paloiksi. Sekoita punajuurisilppu ja osa valutetusta merileväkaviaarista ruokafraicheen. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
2. Lusikoi täyte juuri ennen tarjoamista ruissipsien päälle. Lisää pinnalle merileväkaviaaria ja raastettua piparjuurta.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous