Reseptit

Merileväkaviaarisuupalat

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

20

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Merileväkaviaarisuupalat:

  • 1 prk (170 g) Caviart-merilevä- valmistetta
  • 2 etikkapunajuurta
  • 200 g ruokafraichea (kasvirasvavalmiste)
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 20 ruissipsiä
  • 2 rkl raastettua piparjuurta

Valmistusohje

1. Valuta merilevävalmiste kuivemmaksi siivilässä. Silppua punajuuret hyvin pieniksi paloiksi. Sekoita punajuurisilppu ja osa valutetusta merileväkaviaarista ruokafraicheen. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

2. Lusikoi täyte juuri ennen tarjoamista ruissipsien päälle. Lisää pinnalle merileväkaviaaria ja raastettua piparjuurta.

X