5.4.2012

Murotaikina

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

150 g margariinia tai voita
3/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 keltuainen
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Valmistusohje

1. Vatkaa huoneenlämpöiseen rasvaan sokeri ja vanilliinisokeri. Lisää keltuainen hyvin sekoittaen. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää taikinaan.

2. Painele taikina voidellun irtopohjaisen tai keraamisen piirakkavuoan (halkaisija noin 25 cm) pohjalle ja reunoille.

Vinkki: Tee kaksinkertainen annos taikinaa ja pakasta puolet myöhempää käyttöä varten.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi