Reseptit

Nopea inkiväärigranola

Nopea inkiväärigranola valmistuu pannulla paahtaen helposti ja nopeasti. Täydellinen välipala syntyy hedelmistä, granolasta ja maustamattomasta jogurtista.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Paula Kukkonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Nopea inkiväärigranola:

  • 1 dl pähkinäsekoitusta tai manteleita
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 rkl kookosöljyä
  • 1 rkl hunajaa tai vaahterasiirappia
  • 2 tl raastettua inkivääriä
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

Nopea inkiväärigranola tehdään helposti näin:

1. Rouhi pähkinät karkeasti.

2. Mittaa öljy paistinpannulle. Lisää pähkinät, kaurahiutaleet, inkivääri ja hunaja tai vaahte­rasiirappi.

3. Paahda seosta puolella tehol­la välillä sekoitellen, kunnes ai­nekset saavat vähän väriä.

4. Mausta granola vaniljasoke­rilla. Anna seoksen jäähtyä.

Katso myös: Suklaagranola

Katso myös Kotiliesi.fi: Mysli antaa makua ja potkua välipaloihin ja herkkuihin – 8 maukasta ohjetta 

X