Reseptit

Nopea inkiväärigranola

10.10.2018 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Paula Kukkonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Pannulla paahtaen granola syntyy helposti ja vikkelästi. Täydellinen välipala syntyy hedelmistä, granolasta ja maustamattomasta jogurtista.

Ainekset

Nopea inkiväärigranola:

1 dl pähkinäsekoitusta tai manteleita
2 dl kaurahiutaleita
1 rkl kookosöljyä
1 rkl hunajaa tai vaahterasiirappia
2 tl raastettua inkivääriä
1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Rouhi pähkinät karkeasti.

2. Mittaa öljy paistinpannulle. Lisää pähkinät, kaurahiutaleet, inkivääri ja hunaja tai vaahte­rasiirappi.

3. Paahda seosta puolella tehol­la välillä sekoitellen, kunnes ai­nekset saavat vähän väriä.

4. Mausta granola vaniljasoke­rilla. Anna seoksen jäähtyä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *