![](https://anna.fi/awpo/img/2017/09/one_pot_rapupasta.jpg?s=f9659c281393fd17be95367539147d53&fit=crop)
One pot -rapupasta
One pot on pastaruoka, jossa pasta ja kastikeainekset valmistuvat yhdessä ja samassa paistokasarissa. Hummerikastike tuo lisämakua merelliseen annokseen.
One pot meal on nimensä mukaan ruoka, joka valmistuu yhdessä ainoassa astiassa. Kokosimme kuusi arkiruoanlaittoa helpottavaa yhden vuoan ruokaa.
Ainekset
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 prk (400 g) tomaatti-chilipastakastiketta
- 1 prk (400/240 g) säilykekirsikkatomaatteja
- 2 rkl hummerifondia
- ripaus suolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
- 300 g pastaa, esim fettuccinea
- 6 dl vettä
- 200 g sulatettuja katkaravunpyrstöjä
- 1 ps (80 g) babypinaattia
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita ensin öljyssä 3–4 minuuttia isossa, kannellisessa paistokasarissa.
2. Lisää pastakastike, kirsikkatomaatit liemineen ja hummerifondi ja mausteet. Nosta päälle keittämättömät pastat ja kaada vesi päälle.
3. Peitä kannella ja keitä noin 8 minuuttia. Sekoittele muutaman kerran kypsennyksen aikana.
4. Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut ja pinaatinlehdet. Keitä vielä muutama minuutti, kunnes katkaravut lämpenevät ja pasta on sopivan kypsää.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous