Paahdettu papu-bataatti-fetasalaatti
Paahdetussa papu-bataattisalaatissa on pohjoisafrikkalainen makumaailma.
Ainekset
- 1 iso bataatti
- 2 rkl oliivöljyä
- 1 tl ras el hanout -mausteseosta
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 prk kypsiä valutettuja mustapapuja
- 100 g babypinaattia
- 100 g fetajuustoa
Kastike:
- 3 rkl oliivöljyä
- 1 tl schiracha-kastiketta
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 tl sokeria
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Pese bataatti huolellisesti. Leikkaa se reiluiksi paloiksi. Levitä palat leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja mausta ne oliiviöljyllä, ras el hanout -seoksella sekä suolalla ja mustapippurilla. Paahda 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
2. Lisää päälle pavut ja jatka paahtamista vielä viisi minuuttia.
3. Lusikoi bataatit ja pavut kulhoon ja anna hetki jäähtyä. Kääntele joukkoon pinaatti ja murennettu fetajuusto.
4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja viimeistele salaatti kastikkeella.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous