Reseptit 25.11.2013

Pavut italialaiseen tapaan

Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

300 g tuoreita papuja
1 rkl voita
1 rkl öljyä
2 silputtua valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Pavut italialaiseen tyyliin tarjotaan parmankinkkusuikaleiden kanssa.

Valmista pavut italialaiseen tyyliin näin:

Keitä tuoreet pavut al dente -kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada pavut siivilään. Kuumenna kattilassa voi ja  öljy. Lisää silputut valkosipulinkynnet ja kiehauta. Kääntele
pavut rasvassa ja kaada kulhoon.

Lisää pinnalle parmesaanilastuja, parmankinkkusuikaleet ja mustapippuria.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi