Reseptit

Pavut italialaiseen tapaan

Italialaiseen tapaan valmistetuissa pavuissa maistuvat voi ja valkosipuli.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 300 g tuoreita papuja
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl öljyä
  • 2 silputtua valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Pavut italialaiseen tyyliin tarjotaan parmankinkkusuikaleiden kanssa.

Valmista pavut italialaiseen tyyliin näin:

Keitä tuoreet pavut al dente -kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada pavut siivilään. Kuumenna kattilassa voi ja  öljy. Lisää silputut valkosipulinkynnet ja kiehauta. Kääntele
pavut rasvassa ja kaada kulhoon.

Lisää pinnalle parmesaanilastuja, parmankinkkusuikaleet ja mustapippuria.

X