
Reseptit
Pekoni-katkarapuvartaat
Pekoni-katkarapuvartaat sopivat hyvin tapas-henkiseen tarjoiluun tai aterian alkupaloiksi.
Ainekset
- 16 jättikatkaravunpyrstöä
- 16 pekoniviipaletta
- 8 vedessä liotettua puuvarrasta
- rouhittua mustapippuria
- (hienonnettuja tuoreita yrttejä)
dippikastike:
- 200 g ranskankermaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 murskattua valkosipulinkynttä
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- puolen sitruunan mehu
Lisäksi:
- sitruunan- tai limetinlohkoja
Valmistusohje
Sulata ja kuivaa jättikatkaravunpyrstöt. Kääri pekoniviipaleet pyrstöjen ympärille ja pujota pyrstöt vedessä liotettuihin vartaisiin. Rouhi pinnalle pippuria. Voit myös ripotella hienonnettuja yrttejä vartaiden mausteeksi.
Levitä pekoni-katkarapuvartaat leivinpaperin päälle pellille ja paista 250 asteen uuninlämmössä 5–10 minuuttia kunnes vartaat ovat kuumia ja rapeita.
Sekoita keskenään kaikki dippikastikkeen aineet. Tarjoa pekoni-katkarapuvartaat kastikkeen kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous