
Pinaatti-katkarapupasta
Ainekset
- 150 g tuoretta pinaattia
- 2-3 valkosipulinkynttä
- oliiviöljyä
- 300 g pakastekatkarapuja
- 2 dl ranskankermaa tai turkkilaista jogurttia
- kourallinen emmentaljuustoraastetta
Lisäksi:
- pastaa
- vettä
- suolaa
Valmistusohje
Huuhdo ja höyrytä pinaatinlehdet. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy pannussa, lisää valkosipuli ja kuullota sitä hetki. Lisää pinaatti joukkoon ja pyöräytä aineet sekaisin. Lisää ranskankerma tai jogurtti sekä juustoraaste ja sekoita hyvin.
Lisää katkaravut pari minuuttia ennen tarjoilua, että ne ehtivät kuumentua, mutta eivät sitkisty.
Keitä spagetti tai muu pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi (al dente). Tarjoa kastike valutetun pastan kanssa.
Kommentit
En missään nimessä suosittele tuota pinaattirapukastiketta. Juusto menee klönttiin ja kastikkeesta tulee todella epämääräistä mönjää, hyi.
Kommentit
En missään nimessä suosittele tuota pinaattirapukastiketta. Juusto menee klönttiin ja kastikkeesta tulee todella epämääräistä mönjää, hyi.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous