![](https://anna.fi/awpo/img/2022/11/paistikaarot.jpg?s=e15dbe3cf3ca183ac5f91d5967ea33a8&fit=crop)
Riistakääryleet
Riistakääryleet tehdään hirvenpaistista sekä perunasalaatista ja nautitaan tomaattilohkojen kanssa. Pieni suolainen lihakäärö sopii vaikka iltapalaksi juhlan jälkeen.
Ainekset
Riistakääryleet
- hirvenpaistia viipaloituna
- tomaattilohkoja
Perunasalaatti
- 4 höyrytettyä perunaa
- 2 kotimaista omenaa
- 1 punasipuli
- 1 suolakurkku
- 1 rkl kapriksia
- 1 rkl kotimaista mietoa sinappia
- 1 tl hunajaa
- 1 dl maustamatonta tuorejuustoa tai rahkaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl piparjuurta raastettuna
Valmistusohje
Riistakääryleet tehdään helposti näin:
1. Lohko kypsät perunat ja kuoritut omenat. Silppua sipuli ja suolakurkku, mausta seos kapriksilla. Sekoita notkeaan tuorejuustoon tai rahkaan. Lisää oliiviöljyä sekä hunajaa ja mausta tahna sinapilla. Yhdistä ainekset ja täytä sillä hirviviipaleet.
2. Rullaa lihaviipaleet ja perunasalaatti kääryleeksi ja aseta salaattikulhoon tarjolle tomaattilohkojen ja kauden vihreän salaatin kanssa. Raasta annoksen pinnalle piparjuurta.
Katso myös: Kolmen sipulin hirvipaisti
Katso myös Kotiliesi.fi: Helpot riistarullat
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous