
Reseptit
Vaahterasiirappi-banaanipannarit
Pulleat herkkuletut maistuvat jälkiruokana tai viikonloppubrunssilla. Tarjoa lisänä banaaniviipaleita ja vaahterasiirappia. Nam!
Ainekset
- 2 kananmunaa
- 2 rkl vaahterasiirappia
- 1 prk (200 g) kermaviiliä
- 1 dl maitoa
- 5 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl soodaa
- 2 rkl voisulaa
Paistamiseen
- voita tai öljyä
Lisäksi
- banaania
- vaahterasiirappia
Valmistusohje
1. Sekoita kulhossa kananmunat, siirappi, kermaviili ja maito keskenään. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää munaseokseen voisulan kanssa. Sekoita kevyesti tasaiseksi taikinaksi.
2. Kuumenna voi-öljyseos pienellä blinipannulla ja nostele taikinaa pannulle. Paista kohtalaisella lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoile banaaniviipaleiden ja vaahterasiirapin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous