Reseptit

Vaahterasiirappi-banaanipannarit

Pulleat herkkuletut maistuvat jälkiruokana tai viikonloppubrunssilla. Tarjoa lisänä banaaniviipaleita ja vaahterasiirappia. Nam!

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 1 prk (200 g) kermaviiliä
  • 1 dl maitoa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa
  • 2 rkl voisulaa

Paistamiseen

  • voita tai öljyä

Lisäksi

  • banaania
  • vaahterasiirappia

Valmistusohje

1. Sekoita kulhossa kananmunat, siirappi, kermaviili ja maito keskenään. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää munaseokseen voisulan kanssa. Sekoita kevyesti tasaiseksi taikinaksi.

2. Kuumenna voi-öljyseos pienellä blinipannulla ja nostele taikinaa pannulle. Paista kohtalaisella lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Tarjoile banaaniviipaleiden ja vaahterasiirapin kanssa.

X