Glitz & Glam

SYNTTÄRI(arvonta)VIIKKO: Fifty Shades of Grey by O.P.I

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Jee! Päästiinhän me tässä synttäriviikossa vähän tuhmempiin postauksiin. Mikäs nyt olisi enempää pinnalla, kuin Fifty Shades of Grey?

Tänään virittäydytään hieman eroottisempiin maailmoihin, mutta ei täällä mitään rivoa ole tänään luvassa. Kerron lyhyesti mikä on Fifty Shades of Grey, sillä esimerkiksi oma äitini ei tiennyt mistä hänelle höpötin, kun näistä kynsilakoista täpinöin. En ole lukenut yhtään Fifty Shades of Grey -kirjaa, mutta sen verran olen ajan hermoilla, että tiedän tarinan.

Fifty Shades of Grey on eroottinen romaani, jonka on kirjoittanut brittiläinen E. L. James. Romaanin ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 2011 ja se pomppasi nopeasti suureen suosioon. Fifty Shade of Greysta on ilmestynyt kaksi jatko-osaa, ja onkin yksi maailman myydyimpiä trilogioita. Sitä on käännetty yli 50 kielelle ja pelkästään Suomessa kirjaa on myyty yli 215 000 kappaletta. Uskaltaisin väittää, että sieltä ruutujen toiselta puolelta löytyy useampi tämän romaanin lukeneita. Fifty Shades of Grey -trilogiassa seikkailee nuori opiskelija Anastasia Steele ja rikas liikemies Christian Grey. Tarina kertoo heidän suhteestaan ja sadomasokistisista leikeistään.

Nyt tämä romaani pääse valkokankaalle, sillä maailman ensi-ilta on 13.2.2015. Elokuva on paljon kohuttu, mutta myös odotettu. Kun joku asia on näin suuri ilmiö, niin silloin yksi maailman tunnetuimmista ja aina ajanhermoilla kulkevista kynsilakkabrändeistä on mukana.

O.P.I on luonut upean Fifty Shades of Grey -kokoelman, joka pitää sisällään teeman mukaisia kynsilakkasävyjä. Palatteko halusta nähdä hieman erilaisia kynsikuvia? Inspiroiduin tästä niin paljon, että lähdin leikkimään taiteilijaa ja hain kuviini pientä tarinaakin mukaan. Kaikki kuvat ovat Fifty Shades of Grey -henkisiä. Ne ovat vihjailevia ja niissä on pieni eroottinen lataus mukana.

 

My Silk Tie

 

My Silk Tie on satiininen hopea, jossa on hiven lämpöisyyttäkin. Tietyssä valossa sävy on hennosti shampanjainen.

 

Dark Side of the Mood

 

Tumma ja mystinen sävy. Hyvin tumma harmaa, joka on hieman sinertävä. Koostumus on ohuehko creme, jossa on upea kiilto.

 

Romantically Involved

 

 

Syvä punainen, joka on aina naisellinen ja sensuelli. Romantically Involved on koostumukseltaan creme-lakka.

 

Embrace the Gray

 

Tyylikäs ja moderni creme-harmaa, on aina näyttävä.

 

Shine For Me

 

Varmasti kokoelman suosituin sävy on tämä Shine For Me. Metallinen hopea, jossa sinisiä glittereitä antamassa kimallusta lakkaukseen.

 

Cement the Deal

 

 

Viileä, kiven harmaa sävy creme-koostumuksella.

Minusta O.P.I on onnistunut loistavasti kokoelmassaan. Se on tuonut hienosti esiin Fifty Shades of Greyn mystistä ja eroottista maailmaa. Kokoelma on melko konservatiivisen oloinen, mutta se kätkee hauskalla tavalla toisen ääripään tarinan. Fifty Shades of Grey -kokoelman kynsilakoissa näytät hillityltä, mutta voit salaa mielessäsi hihitellä niiden eroottista ja sadomasokista tarinaa. Vähän sama, kuin puet ulos lähtiessä arkivaatteidesi alle tuhman alusasun, mutta vain sinä tiedät siitä.

O.P.I Fifty Shades of Grey -kokoelma on ilmestynyt Sokos- ja Stockman-tavarataloihin. Kokoelman kynsilakkoja löytyy myös O.P.I:n viralliselta ja valtuutetulta maahantuojalta. Heidän verkkokauppa on Kauneudenkauppa.fi, josta löytyy kaikki sävyt täysikokoisina, että näitä minilakkapaketteja. Maahantuojan verkkokaupassa kynsilakat ovat hieman edullisempia, kuin tavarataloissa.

Nyt yhdellä KAHDELLA* olisi mahdollisuus voittaa tällainen Fifty Shades of Grey -minilakkakokoelma. Pakkaus sisältää kaikki kuusi kokoelman kynsilakkaa, eli 6x 3,75 ml.

(*muokattu 5.2. klo 12.23)

Ohjeet arvontaan:

– Kommentoi postaukseen ja kerro suosikki kuvasi. Missä oli mielestäsi makeimmat kynnet tai mikä kuva oli mielestäsi makein?

– Jos jätät sähköpostiosoitteesi, niin helpotat ja nopeutat yhteydenottoani. Teen kyllä arvontojen päätyttyä postauksen, jossa on kaikki voittajat. Joten sähköpostiosoitteen antaminen ei ole välttämätöntä. Nimimerkki olisi tuiki tärkeä, jos et jätä sähköpostiosoitettasi kommenttiisi.

Osallistumisaika päättyy torstaina 12.2. klo 20.00. Kaikkiin tämän viikon arvontoihin tulee sama päättymispäivä.

Olethan jo osallistunut viikon aikaisempiin arvontoihini? Laitan vielä linkit muihin arvontoihin.
Escada Turquoise Summer EdT
Glamglow Powermud
Clarins Garden Escape
Huomenna sitten taas uusi arvonta ja uudet kujeet.
P.s. Kuinkas moni meinaa elokuviin kumppaninsa kanssa 13.2. tai 14.2.?
Palkinto ja esittelytuotteet saatu maahantuojalta.

X