Mainos Glitz & Glam

Ellos Collection – mun tyyli ja mun suosikit

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / Ellos

Ellos pyysi minua esittelemään suosikkejani heidän oman brändin kokoelmasta. Glitz & Glam ei ole tullut tunnetuksi minun pukeutumisestani. Ehei, vaikka joskus kukkapöksyjä olen esitellyt tai puhunut puserosta tai topista, joka istuu meikkini kanssa. Vähän arastelen esitellä omaa vartaloani, vaikka olen kyllä ottanut suuria edistysaskelia asian suhteen viime vuosina. Instagramissani välillä esittelen kukkamekkoani tai punaisia farkkujani. Minua kutkutti tämä yhteistyö Elloksen kanssa, joten suostuin. En ole koskaan tehnyt kollaasipostauksia, mutta Ellos on minulle hyvin tuttu kauppa. Siksi tähän oli helppo lähteä ja suositella. Jo lapsuudesta muistan, kun äitini ja muut sukulaisnaiset selasivat Elloksen paksua kuvastoa ja tekivät tilauksia. Itse olen pääasiassa tehnyt tilaukset digitaalisena aikakautena. Muistan, kuinka teininä pidin Ellosta mummovaatekauppana. Nykyään olen ihan eri mieltä, tai sitten minä olen mummomainen!

Haluan esitellä omia suosikkitoppeja ja puseroita, joita Elloksen kokoelmassa on tällä hetkellä. Minua puhuttelevat keveät, laskeutuvat materiaalit. Trikoota käytän lähinnä kotona oloasuissa ja läpikuultavien puseroiden ja tunikoiden alla. Olen kokenut, että ohut trikoo ei istu omalle vartalolle nätisti. Kun on vähän runsaampi, kiinnitän huomiota materiaaliin ja sen riittävään napakkuuteen, mutta myös laskeutuvuuteen. Olen näissä suosikeissani huomioinut myös näistä seikkoja.

Pidän tyylikkäästä rentoudesta, jossa on ajattomuutta. Rakastan yksityiskohtia vaatteissa. Musta on värini, mutta rakastan kuoseja! Mustapohja ja siinä jotain muuta väriä, niin olen myyty.

Kukkakuosit ovat minun rakkauteni. Omistan monta kukkakuosista puseroa, mekkoa ja nykyään jopa housut. Mutta tykkään muistakin kuoseista. Kaikki ei aina ole mustapohjaista, mutta Elloksen kokoelmassa, mustapohjaiset iskivät eniten. Näyttää niin makealta, kun huulipuna tai kynsilakka mätsää puseron kukkien kanssa. Joskus olen silmämeikkiin tuonut kukkakuosin värimaailmaa.

Pitkät helmat ihastuttavat. Koska olen aika lyhyt, valitsen leggarit tai hyvin napakat farkut pitkähelmaisen tunikan kanssa. Elloksen kokoelmasta löytyy ns. normimitoituksen kokoelma että plus-kokoelma. Molemmista löytyy hyvin kokoja. Minun kokoluokka löytää hyvin molemmista, sillä peruskokoisissa on isoja kokoja ja plussa alkaa minun kokohaitarista. Eli kaikenkokoisille löytyy! Jotkut vaan löytävät omaa kokoaan molemmista kokoelmista.

Nämä omat suosikkini ja monta muuta Elloksen edullisemman oman kokoelman uutuutta löydät täältä!

Linkin klikkaus tai sitä kautta tehdyt ostokset eivät kerrytä minulle komissiota.

Onko meillä samaa tyyliä pukeutumisessa? Pidämmekö samoista jutuista?

Lue myös

X