Kauneus

Tällä niksillä kynsilakka kuivaksi 1 minuutissa! Testi paljasti huiman eron tavalliseen tapaan

Vedenpitävällä vinkillä kynsilakka kuivuu hetkessä. Kun kiire yllättää ja kynnet kaipaavat pikaista laittoa, älä vaivu epätoivoon.

Teksti:
Karoliina Kakko

Vedenpitävällä vinkillä kynsilakka kuivuu hetkessä. Kun kiire yllättää ja kynnet kaipaavat pikaista laittoa, älä vaivu epätoivoon.

Kynsilakan kuivuminen voi olla kärsivällisyyttä koetteleva prosessi. Vain pieni hipaisu johonkin ja juuri lakatut kynnet ovat pilalla.

Ongelmaan on kuitenkin löytynyt ratkaisu, joka nopeuttaa kynsilakan kuivumista huomattavasti – kylmä vesi. Vinkki leviää maailmalla kauneusvaikuttajien sometileillä.

Kynsilakan pikakuivatus -kikka videolla:

Upota juuri lakkaamasi kynnet astiaan, jossa on kylmää vettä – jääpalat edistävät asiaa, mutta eivät ole välttämättömiä. Anna sormien olla astiassa yhden minuutin ajan.

Kädet joutuvat sietämään aavistuksen epämiellyttävää kylmyyttä, mutta lakka on käsittelyn jälkeen täysin kuivunut ja voit taas jatkaa elämää normaaliin tapaan.

Vertailun vuoksi lakkasin toisen käden kynnet samalla peruskynsilakalla ja annoin niiden kuivua omia aikojaan.

Ilman jääkylpyä kynsilakan kuivuminen kesti seitsemän minuuttia ja lakka kesti kolhimista. Senkin jälkeen hieman arastelin kynsien kanssa, koska lakka ei vaikuttanut aivan yhtä asettuneelta kuin kylmän vesikylvyn saaneissa sormissa.

Vaikka vesikylvyn viilentämiseen näkisi sen vaivan, että lohkaisee pakastimesta muutamia jääpaloja, ajansäästö on silti selvä.

X