Havaintoja parisuhteesta

”Eikö jokainen aikuinen ihminen ole vastuussa omista tekemisistään?”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Ongelma on usein siinä, että ENSIMMÄINEN nainen ei tiedä, missä paskassa on mukana. Ja jos se (ikuinen) kakkonen, ei uskalla koeponnistaa omaa viehätysvoimaansa, vaan tyytyy saamiinsa murusiin, pettäjä saa kaiken. Peli on reilu vain silloin, kun kaikki tietävät ja ovat kuviossa siten tasavertaisia.

Jos uskot olevasi pettäjän mielestä niin ihana, kuin hän väittää, kerro ihmeessä ensimmäiselle naiselle. On hyvin todennäköistä, että saat ihanuuden kokonaan itsellesi. Epävarmaa on vain se, että kelpaatko enää. Mutta eikö se ole aikuisen ihmisen vastuun ottamista omasta elämästään?Olla rehellinen!

Kakkosnaiset ovat omasta mielestään ainoa laji ihmiskunnassa, jotka voivat tietoisesti osallistua sellaiseen, mikä on väärin – valehtelemiseen, kieroiluun, loukkaamiseen, henkiseen väkivaltaan, toisten perhe-elämään sotkeutumiseen – mutta täysin ilman vastuuta mistään. Hehän vain rakastuivat!!!

Ja heillä on oikeus haluta rakkautta!! Ihanko näin? ”En minä ryöstänyt pankkia, pidin vain kassia, johon rahat sullottiin!” Pettäjä on edelleen ihan itse syyllinen ja vastuussa tilanteesta, mutta minun on vaikea ymmärtää, miten kakkonen saa kokonaan vapautuksen. Eikö jokainen aikuinen ihminen ole vastuussa omista tekemisistään? Valitsemassa, haluanko MINÄ ITSE toimia oikein vai väärin?”

X