Havaintoja parisuhteesta

”Itse totesin aikoja sitten, että tavalliset miehet ei oo mua varten”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Henkilökohtaisesti kokemus on ollut sitä, että pitäisi olla pullantuoksuinen kotimama, jolla kuitenkin mystisesti riittää rahaa. Palkkatöissä saa käydä kunhan sitä varten ei tarvitse poistua kotoa eikä ainakaan tienaa enemmän kuin mies, vaikka toki jostain sitä mystistä rahaa pitäisi löytyä kun mies itse on rahaton.

Kodin ulkopuolelle lähteminen on huono juttu, eikä sinne sopisi laittautua, mutta silti pitäisi näyttää hyvältä ja huolitellulta ettei nolaisi miestä näyttämällä zombilta. Vanheneminen on ok kunhan siitä ei näy mitään ulkoisia merkkejä, sosiaalisuus on hieno ominaisuus kunhan ei vaan harrasta sitä.

Ylipäänsä harrastaminen ja mielenkiinnon kohteet on täysin turhia, tärkeintä kuitenkin olla kiinnostava persoona ettei miestä tylsistyttäisi ja ettei vituttaisi kun käy kateeksi kun kaverilla on sellanen harrastava ja menevä ja tekevä nainen. Rehellisyyskin on hieno juttu kunhan vaan pitää suunsa kiinni eikä koskaan erehdy olemaan rehellinen. Ihan vaan riittää kun on kaikkea muttei yhtään mitään samaan aikaan.

Itse totesin aikoja sitten, että tavalliset miehet ei oo mua varten. Onneksi mäkin löysin sen ei-tavallisen, jolle ei ota itsetunnon päälle mun kunnianhimoni työelämässä, ylisitoutuminen työhöni ja äitiyteeni, jääräpäisyyteni ja itsenäisyyteni.”

X