Havaintoja parisuhteesta

”Jos en suostunut valvotti vaikka aamuun asti, kunnes sai haluamansa”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tarina 1:

”Aivan kamalaa kuinka paljon parisuhteessa tapahtuu pakottamista seksiin. Itsellä samoja kokemuksia, huora, lutka, lehmä,pihtari..

Seksiä oli pakko haluta ja antaa, säännöllisesti.Jos en suostunut valvotti vaikka aamuun asti, kunnes sai haluamansa. Alkoi raivolla paiskoa ovia, väänsi telkkarin täysille, tuhahti ja kommentoi isoon ääneen ”joko”.

Ja lopulta oli pakko suostua, että sai nukutuksi edes vähän ennen töihin lähtöä. Välillä käytti apuvälineinä isokokoista dildoa eikä välittänyt vaikka itkin ja tärisin, yhden kerran myös kurkkua.

Lopulta sain tarpeekseni ja otin lapset mukaan ja pakkasin autoon, Joulupäivänä, kun hän alkoi taas vaatia keskellä päivää. Soitin poliisit matkalla ja sain turvakotipaikan, kunnes oma asunto järjestyi.

Sitten helvetti alkoikin, mutta olin helpottunut, kun minuun ei enää koskettu ja sain hengittää vapaasti.”

Tarina 2:

”Tarina on kuin omasta entisestä elämästäni. Viikko synnytyksen jälkeen miehen pakko saada; vauva vieressä, pakko saada, valvoin yöt, pakko saada.

Syyllistettiin/painostettiin, kun en olisi halunnut. Jatkuvaa syyllistämistä, en ollut/tehnyt sitä tai tätä tarpeeksi seksin aikana. Henkistä väkivaltaa.

Miehellä syrjähyppyjä, mikään ei riittänyt. Pelkkä noiden yli parinkymmenen vuoden ajattelu saa voimaan pahoin. Erotessani en tiennyt mitä normaali seksielämä on, nyt tiedän, uudessa suhteessa.
Kirjoituksen naiselle, onneksi olkoon uudesta elämästä.”

Lue myös

X