Havaintoja parisuhteesta

Parisuhde on ihanaa

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Sitten sinä avaat oven ja tulet kotiin.

”Moi, oliko sinulla kiva päivä?”

Vastaat jotain. Otat kengät jalastasi ja menet halaamaan. Ajattelet, että että onpa ihanaa että ei tarvitse tulla tyhjään kotiin. Tunnet itsesi odotetuksi. Sillä tyhjimmillään koti on silloin kun siellä on joku, mutta häntä ei näy missään.

Syötte yhdessä. Siinä voi olla teidän kanssanne lapsi tai lapsia. Te olette siinä hetkessä te. Yhdessä jotain enemmän kuin yksin yhdessä. Kaikki on hyvin. Seiniä koristaa tuttuus ja turva. Tuttuus on seksikästä ja turva lohdullista.

Kaiken pysyvyys hektisen todellisuuden sisällä.

Illalla otat hänen jalkansa syliin. Hierot niitä sormillasi. Menet lähemmäksi ja huomaat pitäväsi häntä sylissäsi. Silität selkää, hiuksia ja tunnet olevasi juuri siinä hetkessä kuin haluat olla. Et kaipaa minnekään muualle. Kaikki on siinä sinun sylissäsi. Maailma ympärillänne pauhaa, mutta te olette turvassa kuiskaten.

Parisuhdeseksi. Miettikää, mikä mahdollisuus. Tuttu ihminen jonka kanssa voi mennä rajoille ja takaisin. Te olette toistenne rakastajat. Taivas teillä on vain rajananne. Syvä luottamus ja turva heittäytyä ja matkustaa yhdessä kauemmaksi ilman pelkoa.

Yö yhteytenne sänkynä. Iho kiinni toisessa ihossa. Kaksi eri unta yhdessä sängyssä. Ei liian kaukana toisistanne. Selkä selkää vasten, välillä lusikka tai sinun pääsi vasten minun poskeani. Aamuyön herääminen. Ihminen nukkuu vierelläsi. Katsot häntä rakastunein silmin. Kaikki on tässä hyvin. Kaikki on tässä.

Aamulla sanot että rakastat häntä. Suljet oven hiljaa perässäsi.

Heräät ja kävelet keittiöön. Kahvinkeitin on ladattu valmiiksi. Painat sen päälle ja katsot kun kahvi tippuu hiljelleen suodattimen läpi. Pöydällä on viesti. Sinulle. Hymyilet vienosti ja ajattelet,

että parisuhde on ihanaa.

Iltapäivällä tulet kotiin. Kaikki alkaa alusta tai jatkuu siitä mihin jäi.

Toivot että siitä hetkestä aina maailman loppumetreille saakka.

X