Havaintoja parisuhteesta

”Sanat eivät riitä kertomaan sitä rakkautta ja arvostusta jota sinua kohtaan tunnen”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta
”En tiedä miten sinua voisin sanoilla kuvailla sinua enempää.
Sinulle joka kasvattaa neljää upeaa poikaa vaikka kaksi heistä ei ole biologisesti sinun. Sinulle joka kasvattaa heitä aina tasavertaisesti. Sinulle joka auttaa aina, kuuntelee, peittelee ja lukee iltaisin, Sinulle joka sydäntä raastaen ikävöi heitä niin paljon kun he eivät ole paikalla. Sinulle joka opastaa, neuvoo, tukee, rakastaa niin paljon, halaa ja näyttää tunteensa lapsille.
Sinulle joka kasvattaa kenties tulevia aviomiehiä näyttäen esimerkkiä läheisyyden tärkeydestä, miten olla parisuhteessa tasavertainen ja olla se oma itsensä, joka puhuu, pussaa ja kunnioittaa. Sinulle joka ottaa tyynesti ja rauhallisesti vastaan lapsien kapinoinnin huudot, itkut ja uskallat vetää rajat, mutta rakastat ehdoitta aina. Sinulle joka valvoo puolestani iltaisin odottaen teiniä turvallisesti kotiin, koska haluat antaa minun nukkua. Sinulle joka kokkaa, siivoaa, korjailee polkupyörät ja skuutit ainakin miljoona kertaa opettaen pojille kaikki nämä taidot. Sinulle joka opettaa lapsille miten arvokkaita he ovat omina itsenään.
Sinulle joka osaa opettaa lapsille naurun ja huumorin tärkeyden. Sinulle kuka paikkaa haavat ja puhaltaa. Sinulle kuka opettaa lapsille että kotiin saa aina tulla. Sinulle joka auttaa läksyissä, kuulustelee kokeisiin, lukee Wilmaa hoitaa luokkaretket ja harrastukset. Sinulle joka opetat lapset rakastamaan ja kunnioittamaan luontoa ja joka rakastaa puuhailla heidän kanssaan joka päivä. Sinulle joka opetit heitä uimaan ja ajamaan polkupyörällä.
Sinulle kuka olet minun rakas avopuolisoni ja isä isolla Iillä. Sinä kuka jaat minun kanssasi vanhemmuuden ja tämän ihanan erikoisen arjen kanssani. Sanat eivät riitä kertomaan sitä rakkautta ja arvostusta sinua kohtaan millainen isä oletkaan, mutta sinä olet siinä maailman paras. Kiitos kun olet siinä.
Rakkaudella minä.”

Lue myös

X