Mainos Havaintoja parisuhteesta

Sini tuli taloon

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Kaupallinen yhteistyö

Mainos: Sinituote

Taloyhtiössäni on pesutupa. Se on hienoa, sillä minun ei tarvitse hankkia omaa pesukonetta. Maailma säästyy edes yhden pesukoneen verran. Pesutuvassa on kuivaushuone, jossa on seinille viritettyjä naruja pyykkien kuivaamista varten. Sekin on hyvä, paitsi yhdeltä osin. Naruilla ei saa kuivattaa pyykkejä kuin tietyn ajan ja niinhän siinä muutaman kerran käynyt, että olen unohtanut lojumaan ne sinne. Se ei ole naapurisovun kannalta ihan paras tapa vaalia sitä.

Tästä eteenpäin minulle ei ole enää mitään hätää. Säästyn naapureiden murhaavilta katseilta, sillä kotiini on saapunut Sini Forma. Olen syvästi ihastunut Siniin. Hän on sellainen voimakasrunkoinen ja laadukas kuivausteline, jossa voi kuivatella pyykkejäni vaikka viikkoja eikä kukaan närkästy. Ei sillä, että pitäisi. On nimittäin niin nopea kuivattelemaan pyykkejä, että hädin tuskin ehtii laittaa ne riippumaan, kun jo ovat keräilyä vaille.

Ei se toki ainoa Sini ole kodissani. Miksi tyytyä yhteen, kun voi saada kolme. Yhden Sinin saa roikkumaan oven päälle. Sellainen Sini tottelee nimeä Entry. Helpommaksi ei voi pyykkien kuivattaminen enää mennä. Siksi olen huomannut soveltuvan sen täydellisesti miehille. Kuivaustelineen voi laittaa oven päälle roikkumaan. Niin minä tein ja samalla kun se kuivattaa pyykkejä ( soveltuu muuten näppärästi tuollaisen kotonani vaatteitansa ja kaikkea muutakin sotkevan puolitoistavuotiaan vaatteiden kuivaamiseen ), niin sen sivuilta roikkuviin koukkuihin voi ripustaa vaikka pyyhkeensä tai kylpytakkinsa. Minä käytän sitä kotiavaimieni koukkuna, koska niillä on tapana kiireessä lähtiessä olla hukassa. Nyt ei ole. Tämä teline on kätevä senkin vuoksi, että siihen ei kompastu sen ollessa lattialla. Tosin pari kertaa olen lyönyt siihen päähäni käveltyäni sen alta, kunnes pari kuhmua myöhemmin ymmärsin, että sen voi lukita pystyasentoon, kun sitä ei tarvitse.

Olen aina ajatellut, että vaate siliää itsestään päällä ollessa. Että mielummin sen ajan, kun silittää vaatteita käyttää siihen, että silittää puolisoaan. Eihän puolison mahdolliset rypyt tietenkään silityksestä suoristu, mutta sielu kehrää rakkaudesta. Olen ajatellut väärin. Eivät ne vaatteiden rypyt käytössä suoristu. Sitä lähinnä vain näyttää huolittelemattomalta. Varsinkaan kauluspaidat, joita olen alkanut käyttää täyttäessäni 40. Ryppyisinä näyttävät päällä kuin muutaman vuosikymmenen liian pitkään auringossa maannut ihminen. Kotini kolmas Sini on Tempo. Se on höyrysilityslauta, jollaista en tiennyt olevan edes olemassa. Minulla on aikaisemmin ollut yksi silityslauta. Se oli sellainen vaappuva muovirotisko, joka heilui hengityksestä. Tempo pysyy paikallaan, vaikka siihen koira törmäisi. Ihme kyllä, sillä se on hämmentävän kevyt. Helposti jaksaa kantaa paikoilleen, vaikka toisessa kainalossa roikkuu uhmaa harjoitteleva lapsi.

Se on hassua, että niinkin tylsästä asiasta kuin vaatehuollosta saa hyvillä tuotteilla hauskaa. Tuskin nukkuminenkaan kiinnostaisi jos sänky olisi niin huono, että sen päälle lähinnä ahdistaisi mennä. Sama se on pyykkien kanssa. Minulle nämä tuotteet ovat yksi stressitekijä vähemmän. Voin edelleenkin pestä pyykkini pyykkituvalla, mutta saan kuivattaa ne kotonani eikä tarvitse kulkea häpeän kaapu päälläni kohtaessani naapureita unohdettuni pyykkini kuivaushuoneen narulle. Tällaiselle kolmessa kaupungissa tempovalle tämä kaikki on vain helpotusta. Sitä paitsi tänä maailman aikana, jolloin kiinasta voi tilata ympäristölle ja ihmisille haitallista halpakamaa, niin Sinin suomalainen tuotekehitys ja eettiset arvot ovat täydellinen vastakohta. Kyllä minä ainakin haluan, että kodissani majailee itseni kanssa samanlaisia arvoja jakavia asioita ja ihmisiä.

Kyllä minä näiden Sinien kanssa viihdyn vielä pitkään. Aloitan elämänmittaisen suhteen.

Muuttaako Sini myös teille?

Saan arpoa teille lukijoille yhden Sini-tuotepaketin. Kommentoi alle oma arkea helpottava pyykkäysvinkki ja osallistut SINI-tuotepaketin arvontaan! SINI-tuotepaketti sisältää Tempo-höyrysilityslaudan ja Entry-kuivaustelineen! Palkinnon arvo on n. 40 €. Kilpailuun voi osallistua 28.10.2018 saakka.
Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

X