havaintoja parisuhteesta

”Syvää intohimoa ilman romanttista rakkautta”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Tämä ei nyt taida olla rakkaustarina, ellei hyvää fyysistä ja älyllistä yhteyttä lasketa rakkaustarinaksi’ Enkä ole yhtään varma, että voiko tällaista julkaista sinun blogissasi (ja tekosiveellisessä facebookissa), vaikka seksimyönteinen blogi onkin. Mutta sinä varmasti tiedät paremmin tämän!

Työskentelen alalla, jossa on useamman kerran vuodessa erilaisia tapahtumia ja tietysti illan päätteeksi jotain yhteistä illanviettoa. Elän onnellisessa ja ihanan vapaassa avoimessa liitossa mieheni kanssa, toisin sanoen meillä on mahdollisuus nauttia myös intohimoisen parisuhteemme ulkopuolisista seikkailuista ilman huonoa omaatuntoa tai mustasukkaisuutta.Tässä yksi seikkailuistani muutaman vuoden takaa yhdestä illanvietosta.

Huomasin hänen katseensa ensimmäisen kerran ravintolan pöydässä, kun hän tuijotti minua hymyillen parin pöydän päästä. Keskustelin omaan pöytäseurueeseeni kuuluvan vanhemman miehen kanssa ja yritin keskittyä hänen ääneensä ja erittäin tylsään aiheeseen. Vilkaisin uudelleen tätä minua katsellutta, reilusti itseäni nuorempaa kaveria ja huomasin hänen vilkuilevan minua edelleen. Hänkin keskusteli oman seurueensa kanssa ja samalla katse hakeutui uudelleen suuntani. Okei, kaveri on siis kiinnostunut minusta ja koska minä rakastan flirttiä ja seksiä, päätin antautua leikkiin mukaan.

Siirryimme illan mittaan baarin puolelle, jossa tämä mies hakeutui heti läheisyyteeni. Kuten alalla on tapana, uudet tuttavuudet syntyvät parhaiten aina illanvietoissa. Niin hänkin sitten alkoi keskustelemaan vierustoverieni kanssa ja siinä puolin ja toisin esittäydyimme ja kättelimme. Hänen intensiivinen katseensa viipyi silmissäni esitellessäni itseäni ja halu paistoi hänen silmistään yhtä kirkkaasti kuin se olisi kirjoitettu tussilla hänen otsaansa. Hymyilin ja koitin pysyä rauhallisena, vaikka koko kehoni reagoi hänen katseeseensa ja kätensä puristukseen. Halu sisälläni syttyi hetkessä hehkuvaan liekkiin. En olisi halunnut päästää hänen kädestään irti ja hänkin piti kättäni kädessään aavistuksen verran pidempään kuin olisi ollut käyttäytymisetiketin mukaan soveliasta. Vaikka olin jo tässä vaiheessa varma, että päätyisimme illan päätteeksi samaan sänkyyn ja olisin halunnut jo sitä samantien, nautin siitä odotuksen tunteesta, flirtistä ja nautinnon pitkittämisestä.

Illan aikana keskustelimme niitä näitä omista elämäntilanteistamme pintapuolisesti ja seurustelimme muiden ihmisten kanssa. Koko ajan tunsin kuitenkin hänen katseensa minussa ja näin kuinka hän söi minua silmillään. Hän kertoi ikänsä ja totesin naurahtaen, että melkein voisin olla äitisi, hän oli minua 17 vuotta nuorempi. Hän tokaisi pilke silmäkulmassaan, että sinua katsellessa on jotain muuta kuin äiti mielessä.

Päätimme siirtyä pienemmällä porukalla jatkoille hotellihuoneeseen, minä ja hän jäimme viivyttelemään vähän jälkeen. Ilmoitin muille, että me tulemme ihan kohta perässä. Kuljimme hiljaa hotellin käytävää pitkin, hän tarttui käteeni ja sanoi kiihkeästi, että ei mennäkään sinne jatkoille, haluan olla kanssasi kaksin. Joku säädyllisyys minussa otti vallan ja sanoin, että käväistään nyt kuitenkin, kun niin luvattiin.

Se puolituntinen minkä jatkoilla vietimme, meni toisiamme tuijotellen ja ilma oli sakeana himoa. Totesin, että kuka tahansa, jolla on silmät päässään, näkee ja aistii sen kiihkon välillämme. Tekosyihin turvautuen ilmoitin lähteväni nukkumaan ja kuvittelin, että hän seuraa minua soveliaan ajan kuluttua. Mies seurasi kuitenkin heti minun perässäni ja arvasin, että tästä vielä väännetään puuma-vitsiä myöhemmin.

Heti päästyämme hotellihuoneesta ulos, hän painoi rajusti seinää vasten ja sanoi lähes tuskaisesti, että hän ei kestä jos ei saa minua tänä yönä. Hän kertoi, miten iski silmänsä minuun jo päivällä seminaarissa ja kuinka on siitä asti himoinnut minua enemmän kuin mitään pitkiin aikoihin. Suutelimme ja hän nosti minut syliinsä, jalkani kiertyivät hänen ympärilleen ja tiukka mekkoni nousi ylemmäs. Tunsin hänen kiihottumisensa itseäni vasten ja tajusin, että jos emme pian siirry käytävästä huoneeseeni, hän ottaa minut siinä seinää vasten, välittämättä siitä kuka näkee tai kuulee.

Yritin siinä samalla löytää oman hotellihuoneeni avainkorttia käsilaukustani ja lopulta sain avattua oven. Sisään päästyämme hän riisui nopeasti pikkutakkinsa ja nosti minut uudelleen syliinsä ja kantoi sänkyyn. Sanoin hänelle, että on aivan järjettömän ihanaa olla näin haluttu ja erityisesti niin komean ja viehättävän miehen taholta. Tunsin miten sisälläni sykki ja koko kehoni huusi kosketusta ja kuinka valmis olin jo hänelle. Hän sanoi, että on täysin mahdotonta olla haluamatta kaunista, itsensä kanssa sinut olevaa aikuista naista, josta avoin seksuaalisuus paistaa läpi. Hän nosti mekkoni helmaa ja henkäisi ja kuiskasi, jumalauta nainen, sä olet täydellisen ihana, himottava, kiimainen ja halukas, juuri sellainen millaisen naisen mies sänkyynsä haluaa.

Haluni syttyy helposti yleensäkin, mutta mies,joka onnistuu fyysisen viehättävyyden lisäksi sanoittamaan halunsa ja tunteensa, on täyttä timanttia sängyssä. Vietimme erittäin intohimoisen, estoja vailla olevan yön täynnä kiihkoa ja halua. Ikäeromme ei merkinnyt mitään silloin eikä se merkitse mitään edelleenkään.

Olemme viettäneet muutamia öitä myöhemminkin yhdessä vuosien varrella ja sama kiihko on tallella edelleen kohdatessamme. Lisäksi sain hänestä hyvän ystävän, jonka kanssa keskustelu on sielujen sympatiaa ja yhdenlaista aivo-orgasmia, kun jaamme syvän yhteisymmärryksen monista elämän osa-alueista. Emme välttämättä kuule toisistamme moniin kuukausiin emmekä kaipaa toisiamme, mutta aina kun olemme tavalla tai toisella yhteydessä, kaikki on yhtä helppoa ja mutkatonta kuin ensimmäisellä kerralla.

Olemme todenneet, että vaikka meillä kummallakin on oma, onnellinen perhe-elämämme omissa ympyröissämme eikä kumpikaan meistä voisi edes kuvitella parisuhdetta välillemme, meidän kahden yhteys on elämän ihana bonus, joka tuottaa syvää tyydytystä monella eri tasolla vaikka ei romanttista rakkautta olekaan.”

 

Lue myös

X