havaintoja parisuhteesta

”Voi olla että tämän salasuhteen vuoksi olen uhrannut perhe-elämän ja äitiyden”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
”Olen nelikymppinen lapseton nainen ja olen elänyt salasuhteessa itseäni yli 10v vanhemman miehen kanssa peräti 12 vuoden ajan. Sinä aikana olen ehtinyt mennä toisen miehen kanssa naimisiin, erota, tavata uuden miehen ja erota hänestäkin. Silti tämä salasuhteeni on ollut taustalla koko ajan.
Tämä mies on elämäni rakkaus, hän on naimisissa, asuu samassa kaupungissa kuin minä.
Ensimmäiset 10 vuotta tapailimme kerran pari kuukaudessa seksin merkeissä lähinnä, mutta nyt, varsinkin viimeisen vuoden aikana tunteemme ovat syventyneet, näemme lähes päivittäin ja itkemme ikävää, jos emme muutamaan päivään näe toisiamme. Rakastamme ja riitelemmekin kuin oikea pariskunta.
Suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta päivittäin, enkä voisi enää edes kuvitella alkavani seurustella kenenkään toisen kanssa, vaikka toisena naisena oleminen on äärimmäisen raastavaa.
Tämä rakastettuni ei uskalla erota, vaimonsa on epäillyt meillä olevan jotain jo usean vuoden ajan ja mies on aina kieltänyt tämän. Nyt hän haluaisi kertoa vaimolleen kaiken, mutta pelkää mitä tapahtuu, jos hän vihdoin myöntää vaimonsa olleenkin oikeassa kaikki nämä vuodet.
Koen että tämä salasuhde on todennäköisesti ollut syy siihen miksi muista parisuhteistani ei ole tullut mitään, ja syy myös siihen miksi minulla ei ole lapsia.
Aika raadollista. Voi olla että olen tämän takia uhrannut perhe-elämän ja äitiyden. Ajattelen silti, että pitkä odotukseni palkitaan ja saan kohta olla elämäni miehen kanssa yhdessä. Ajatteluni on ehkä naiivia, mutta toivossa on hyvä elää. Muuten minulla ei ole mitään.”

Lue myös

X