Horoskoopit

Millaisen naisen jousimies (23.11.−21.12.) haluaa?

Jousimiehen rakastetun tulee olla hänen kumppaninsa, aisaparinsa. Kumppanin täytyy olla myös voimakasluonteinen, jotta hän saa pidettyä puolensa jousimiehen kanssa.

Teksti:
Anna.fi

Jousimiehen rakastetun tulee olla hänen kumppaninsa, aisaparinsa. Kumppanin täytyy olla myös voimakasluonteinen, jotta hän saa pidettyä puolensa jousimiehen kanssa.

Mitä Jousimies haluaa naiselta?

Mitä jousimies haluaa naiselta?

Jousimies on rennon kuorensa alla monimutkainen persoona. Voikin olla vaikeaa nyhtää hänestä tietoa siitä, mikä naisessa viehättää.

Jousimies haluaa kuulla kumppaninsa pohtivan syntyjä syviä ja elämän tarkoitusta. Hän kaivaa naisen sisimmät tunnot esiin. Jousimies on tunteissaan sisäänpäin kääntynyt, ja kumppanin pitäisi osata tutkailla hänen mielentilojaan. Jousimies jää helposti pyörittelemään itsekseen varsinkin negatiivisia ajatuksia, eikä tämä tee suhteelle hyvää.

Jousimies kokee romantiikan molemminpuolisena hemmotteluna ja intohimona. Hän kaipaa estotonta seksiä ja seikkailua tuntemattomaan. Jos pidät kovin tiukkaan kiinni rutiineista, jousimies ei ole sinua varten.

Toimi näin

Jousimies on vaikea saada asettumaan, sillä uutuudenviehätys haihtuu aikanaan. Jousimies ei välttämättä malta keskittää huomiotaan yhteisen tulevaisuutenne suunnittelemiseen, sillä hän saattaa jo haistella uusia tuulia. Tämä on se hetki, jolloin sinun pitää toimia. Vaikka olet jo saanut hänet, sinun tulee tehdä töitä pitääksesi hänet. Kiinnitä kaikki hänen huomionsa itseesi, jotta saat hänet vakiintumaan. Saat hänestä lojaalin kumppanin.

Miespuolinen jousimies ei voi sietää tiettyjä piirteitä naisissa. Yksi näistä on mustasukkaisuus. Älä koskaan kysy jousimieheltä, missä hän on viipynyt. Hän ei petä, jos olet yhtä ajattelevainen häntä kohtaan kuin hän sinua.

Jousimies on hyvin tietoinen käytöstavoista, ja kumppanin on myös osattava toimia sosiaalisissa tilanteissa. Älä ole töykeä kaupan kassalle tai tarjoilijalle. Jousimies ei pidä nalkuttamisesta eikä pahansuovasta juoruilusta.

Jousimiehelle kumppaniksi sopivia tähtimerkkejä

Oinas ja Leijona ovat parhaat kumppanit Jousimiehelle niin rakkaudessa kuin ystävyydessä. Peloton Oinas on yhtä seikkailunhaluinen kuin Jousimies, joka kuitenkin antaa mielellään ohjat Oinaalle. Molemmat tähtimerkit kaipaavat vapautta ja ahdistuvat rajoituksista.
Jousimies ihastuu myös hurmaavaan Leijonaan, ja he ovat yhdessä hyvin toiminnallinen pari. Koskaan ei tiedä, mitä he keksivät seuraavaksi.

Lue kaikkien horoskooppimerkkien kuvaukset: Tällaisen naisen mies haluaa horoskooppimerkin mukaan

Lähde: Love to Know Horoscopes

Artikkeli on julkaistu 16.10.2013 ja päivitetty 15.2.2017.

X