Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2019: kaksoset (21.5.–20.6.)

Kaksoselle kesä on täynnä uuden oppimista ja henkistä kasvua. Matkusta kesällä niin paljon kuin pystyt.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: Ulla Sainio

Uusikuu merkissäsi aloittaa kesän ja luo siihen heti virkistävän raikkaan, uutta luovan säväyksen. Mitä sinä olet nyt aloittamassa? Minkä aika on nyt vihdoin tullut?

Kesän haasteet

Kesäkuu on elämässäsi aktiivista aikaa. Olet kylvämässä siemeniä tulevaa varten ja pitelemätön innostus kuplii pinnan alla.

Voit olla hieman malttamaton suunnitelmiesi toteutumisen suhteen, mutta anna asioiden kypsyä rauhassa. Jotain ihanaa on nyt  alkamassa, kun vaan uskallat luottaa siihen, että olet oikealla polulla ja asiat järjestyvät juuri niin kuin niiden pitääkin.

Matkakuume saattaa nyt poltella suonissasi, ja horisontin laajentaminen joko ulkomailla seikkailemisen tai opiskelun muodossa sopii sinulle nyt paremmin kuin hyvin. Voit tuntea, miten elämä haastaa sinua luopumaan vanhoista ja rajoittuneista uskomuksistasi, sillä tämä kesä on kasvun, uuden oppimisen ja laajentumisen aikaa.

Kesän onnistumiset

Lomailun kannalta elokuu tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet, sillä se on tunnelmaltaan levollisempi ja tasaisempi kuin alkukesä. Matkustaminen on kuitenkin suositeltavaa ihan koko kesän ajan. Sinä olet nyt avautumassa elämälle aivan ennennäkemättömällä tavalla – ja jokainen päivä on siihen paras mahdollinen.

Lue myös, mitä kesähoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille:

Annan suuri kesähoroskooppi 2019: haasteet, onnistumiset ja mahdollisuudet

X