Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Kauris (21.12.–19.1.)

Nautit tänä vuonna eniten asioista, jotka liittyvät kotiin. Vakuutat jonkun siitä, että yhteinen tulevaisuus on hyödyllinen ja kantaa eteenpäin.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Nautit tänä vuonna eniten asioista, jotka liittyvät kotiin. Vakuutat jonkun siitä, että yhteinen tulevaisuus on hyödyllinen ja kantaa eteenpäin.

Rakkaus

Älä kuvittele vuoden alkaessa tietäväsi, mitä rakkaasi ajattelevat. Kysy sitä heiltä, jotta he tajuavat sinun olevan aidosti kiinnostunut. Totta puhuen tänä vuonna kannattaa välttää toisten pitämistä selviöinä. Näyttää siltä, että tunteesi ja ajatuksesi tulkitaan helposti väärin. Ennen kuin pääset toukokuussa kevättunnelmiin, sinusta tuntuu kuin polkisit vettä. Ole kärsivällinen. Tilanne muuttuu kesän mittaan, kun muutamat erikoiset tapahtumat palauttavat sinut raiteille. Kaikki alkaa hilpeästä lomasta läheisten kanssa. Tajuat, miten paljon he merkitsevät sinulle. Oli kyseessä sitten perhe tai uusi rakas, tunteista tulee sitä syvempiä mitä pidemmälle vuosi etenee.

Hyvinvointi

Työ ja hyvinvointi ovat usein riippuvaisia toisistaan. Olipa miten tahansa, muista aina ihmissuhteiden merkitys kotona. Kaikki epäjärjestykseen viittaava hämmentää ja aiheuttaa stressiä. Mahdollinen energianpuute pitää tutkia. Se voi olla tärkeää ja helpostikin hoidettavissa. Syksyllä ja talvella pääset eroon monista pettymyksen ja turhautumisen tunteista, jotka ovat kertyneet vuosien varrella. Kun luovut niistä, unohda ne ikuisiksi ajoiksi.

Työ

Saat usein tyydytystä ja omanarvontuntoa pääasiassa työstä, eikä siinä ole mitään vikaa. Siitä on hyötyä tulevaisuudessa, kun luot nyt työtovereihin uusia ystävyyssuhteita. Kesän puolivälissä ja lopulla paneudut työhösi ehkä tavallistakin enemmän. Ajan viettäminen rakkaiden kanssa helpottaa kuitenkin työtovereiden aiheuttamaa uutta stressiä. Oletko pomo tai aiotko pomoksi? Eikö kollegoiden kanssa kaveeraaminen ole sopivaa? Se ei silti estä sinua kunnioittamasta heitä ja olemasta huolissaan heidän hyvinvoinnistaan.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X