Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Skorpioni (23.10.–21.11.)

Jaa ajatuksesi ja unelmasi jonkun rakkaan kanssa. Seuraa tarkasti, mistä nautit, niin tiedät, mitä kannattaa tehdä useammin.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Jaa ajatuksesi ja unelmasi jonkun rakkaan kanssa. Seuraa tarkasti, mistä nautit, niin tiedät, mitä kannattaa tehdä useammin.

Rakkaus

Vaihda tänä vuonna isolle vaihteelle. Se koskee myös rakkauselämääsi, joka on kenties muuttunut tylsäksi. Parantamisen varaa on aina. Jos itseluottamuksesi alkaa hiipua, ryhdistäydy. Anna itsellesi aikaa romanttisten seikkailujen välissä ja sulattele kohtaamisten arvoa. Kesällä intohimon lieskat leiskuvat ja etsit tukea läheisistäsi. Puhuminen on hyväksi ja avaa aivan uusia näköaloja. Tunnet omat aivoituksesi, mutta joudut jatkuvasti muistuttamaan niistä muille.

Hyvinvointi

Tarvitset vuodelle rauhallisen alun. Sinulla on paljon tutkittavaa ja pohdittavaa. On työlästä päästää irti tavasta, jolla olet elämää tarkastellut. Se on kuitenkin välttämätöntä edessä häämöttävien muutosten takia. Kesä tuo tullessaan mukavuuden- ja läheisyydenhalun. Terveys on kuitenkin pantava etusijalle. Ne, jotka tukevat sinua nyt, pysyvät elämässäsi ja parantavat sitä. Anna toisten kantaa osa taakasta sekä töissä että kotona. Heille saattaa olla jopa hyötyä siitä, että he ajattelevat välillä jotain toista! Kun kesä kääntyy syksyyn, rauhan ja rakkauden pilvi ympäröi sinut. Kääriydy siihen!

Työ

Jotain suurta on tekeillä. Se on vain ajan kysymys. Päätä odottaessasi, miten reagoit siihen. Voisitko harjoitella sitä peilin edessä? Ainakin se olisi hauskaa. Pysyttele uutisten tasalla, kun Uranus työntää sinua eteenpäin. Analysoi ja järjestäydy. Hyvä olo keväällä saattaa johtaa yli varojen elämiseen. Keväinen tapaaminen työntää sinua korkeampaan asemaan päässeiden maailmaan. Solmi silloin kontakteja ja käytä viehätysvoimaasi. Kesän tapahtumat tuovat menestystä. Ne tarkoittavat myös sitä, että läheisesi tuntevat jäävänsä syrjään. Se on syytä muistaa.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X