Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2020: Kauris (21.12.–19.1.)

Elämänkaaressasi on alkamassa uusi kahdentoista vuoden mittainen sykli, jonka myötä voit kokea kasvua ja laajentumista.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Elämänkaaressasi on alkamassa uusi kahdentoista vuoden mittainen sykli, jonka myötä voit kokea kasvua ja laajentumista.

Vuonna 2020 kauris laittaa kaiken peliin. Vuoden avainsana on nousukausi.

Kauriit ovat olleet nyt jo useamman vuoden voimakkaassa, hetkittäin raskaaltakin tuntuneessa prosessissa, jossa sipulia on kuorittu kerros kerrokselta. On täysin ymmärrettävää, että välillä on tuntunut siltä, ettei mitään jää jäljelle.

Jos olet uskaltanut antautua ja päästää irti silloin, kun on ollut sen aika, olet oppinut jotain todella tärkeää ja sellaista, mistä on sinulle hyötyä koko loppuelämäsi ajan.

Vuosihoroskooppi 2020: Rakkauselämä, haasteet ja mahdollisuudet 

Tänä vuonna, mikäli pohjatyö on tehty ja tarvittavat korjausliikkeet hoidettu, pitkään rattaissa rahissut hiekka karistetaan pois ja saat lähteä nousukiitoon omalla vakaalla ja päämäärätietoisella, tarkkaan harkitulla tavallasi.

Elämänkaaressasi on alkamassa uusi 12 vuoden mittainen sykli, jonka aikana voit kasvaa ihmisenä. Jokin hieno mahdollisuus saattaa avautua edessäsi, ja vaikka lopputuloksesta ei voisi olla varma, tilaisuuteen kannattaa tarttua.

Kuunpimennys on merkissäsi 5.7. ja päättää noin vuoden mittaisen pimennysjakson. Tämä on grande finale, loppuhuipennus jonkin henkilökohtaisen asian suhteen. Nyt tai ei koskaan, on hyvä ohjenuora tälle vuodelle, sillä kun panostat oikeisiin asioihin, voitotkin ovat suuria.

Lue, mitä Annan vuosihoroskooppi 2020 lupaa muille horoskooppimerkeille!

X