Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2020: Vaaka (23.9.–22.10.)

Suuremmat rakenteelliset muutokset ja purku-urakat ovat vaakojen osalta takanapäin: jalkojen alla voi tuntea taas tukevaa kalliota.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Suuremmat rakenteelliset muutokset ja purku-urakat ovat vaakojen osalta takanapäin: jalkojen alla voi tuntea taas tukevaa kalliota.

Vuonna 2020 vaaka palautuu. Vuoden avainsana on harmonia.

Suuremmat rakenteelliset muutokset ja purku-urakat ovat vaakojen osalta takanapäin, ja jalkojen alla voi tuntea taas tukevaa kalliota.

Elämä on hiljalleen alkanut mennä omiin uomiinsa. Rauhaa ja harmoniaa rakastavana voitkin vihdoin huokaista helpotuksesta ja rentoutua.

Vuosihoroskooppi 2020: Rakkauselämä, haasteet ja mahdollisuudet 

Laakereillaan makaamista tämä vuosi ei kuitenkaan tue, sillä nyt on uudelle pohjalle rakentuneen elämän vakiinnuttamisen aika.

Tietynlainen luonteva eteneminen ja sujuvuus sävyttävät elämääsi, ja moni hyvä asia tuntuu seuraavan toistaan. Superkuu on merkissäsi 8.4. ja lisää syvyyttä ja kierroksia rakkauselämääsi. Nyt, kun elämä ei ole enää pelkkää selviytymistaistelua, aikaa jää myös ihmissuhteille ja omille harrastuksille.

Loka–marraskuun vaihteessa on tärkeä hiljentymisen ja sisäänpäin kääntymisen jakso, jolloin kannattaa jättää kaikenlainen ajatustyö ja varsinkin päätösten tai valintojen tekeminen tuonnemmaksi. Merkurius perääntyy silloin vaa’assa ja hämärtää arvostelukykyäsi. Älä huolestu, mikäli syksy osoittautuisi mutkikkaaksi työelämän suhteen.

Perääntyvä Mars vastamerkissäsi haastaa ja hidastaa. Asiat etenevät taas, kun ajanlaatu on toinen, joten älä kuormita turhaan itseäsi yrittämällä ratkaista asioita, jotka eivät ole sinun käsissäsi.

Lue, mitä Annan vuosihoroskooppi 2020 lupaa muille horoskooppimerkeille!

X