Ihmiset ja suhteet

Viettele kumppanisi vaattein

Teksti:
Anna.fi
Vaatteilla viettelemisen taidetta

Vietteleminen on taidetta, joka sopii jokaiselle. Vaatteilla vietteleminen puolestaan vaatii ennakkoluulottoman asenteen, eikä aimo annos luovuuttakaan ole tässä touhussa pahitteeksi. Anna mielikuvituksesi rönsyillä vapaasti joka suuntaan ja tee sinäkin riisumisesta ikimuistoista taidetta.

Riisu ensin ajatuksesi rohkeasti liioista pukineista. Yllätä jopa itsesi ennakkoluulottomasti ja viettele rakkaasi pyörryksiin. Vanha kunnon oloasu, ikäloput farkut ja harmaantunut collegepaita saavat nyt kyytiä, kun päätät pukeutua kumppaniasi varten hieman toisin kuin tavallisesti.

Vaikka tulossa olisikin tuttu ja turvallinen koti-ilta, kokeile yllesi seksikästä mekkoa, korosta suukkosuutasi häkellyttävällä kiillolla ja laita itsellesi näyttävä kampaus, joka virittelee mukavasti tähän erityiseen kahdenkeskiseen houkutusten värittämään hetkeen.

Push-up rintaliivit tai somat edestä kiinnitettävät rintsikat tuntuvat päällä ihanilta. Muista: se, mikä tuntuu alla upealta, näkyy myös päälle ja heijastuu koko olemukseesi. Vetävät rintsikat saavat sinut siis kokonaisuudessaan yksinkertaisesti näyttämään hyvältä.

Suihkun jälkeen

Suihkun jälkeen on kiva sonnustautua pelkkään pikku pyyhkeeseen, joka peittää hädin tuskin, vai peittääkö sittenkään? Kokeile kiusoittelevaa leikkiä ennen kuin päästät varsinaisesti kissan itsessäsi irti.

Tai jospas laittaisitkin jo aamusta työvaatteidesi alle pikkutuhman alusasun tai villit pikkupöksyt, kotiinpaluu olisikin näin yhtä juhlaa. Voit tehdä riisumisesta maistuvaa eroottista taidetta.

Kaunistaudu koruin, säväytä seksikkäin kynsin

Anna varpaankynsiesi hehkua seksikkäästi tunteiden paloa. Valitse punaisen eri sävyistä mieleisesi ja pue varpaasi hehkuvin värein. Mikset kokeilisi nilkkarengasta tai -ketjua? Pienet yksityiskohdat herättävät suurta huomiota. Koruilla somistautuessaan kannattaa pitää kohtuus mielessä. Kiiltelevä ketju kaulalla voi kuitenkin olla juuri sinun juttusi.

Entä ovatko kätesi jo kuosissa? Kun asiat ajattelee hyvin loppuun saakka, saavat kynnetkin olla nyt sävy sävyyn alusvaatteiden kanssa ja johan se herättää väsyneimmänkin katseen valpastumaan.

Yöpuku päällä vai kokonaan ilman?
Viettele vaattein

Vaikka isoäidiltä joululahjaksi saatu flanelliyöpuku olisikin toki suloisen lämmin ja pehmeä, vaihtelu virkistää. Varsinkin kesän kuumat yöt kehottavat rohkeasti irtautumaan flanellin lämmöstä ja sonnustautumaan vaihteeksi vaikka pelkkään paitaan, alusvaatteisiin tai hyvin istuvaan bodyyn.

Silkki ja satiini herättävät aistit hilpeään leikkiin. Hanki pikkuhousut, jotka sitaiset nauhoilla kiinni sivulta ja voit – tai rakkaasi voi – riisua ne yhdellä nykäisyllä. Entäpä jos ottaisitkin pelkät stringit tai tangat ja antaisit kumppanisi tänään piirtää pöksyjen rajat ihoosi hitaasti viipyillen kielellään?

Vaatteet paljastavat, mutta eivät kaikkea
Viettele vaattein

Vaatteet kertovat paljon kantajansa tyylistä, mutta ne eivät paljasta kuitenkaan kaikkea. Kokeile huviksesi napapaitaa. Paljas paidan alta vilkkuva vatsa vetää kutsuvasti puoleensa ja suorastaan anelee kumppaniasi suutelemaan.

Liian piukat vaatteet eivät välttämättä ole kenenkään päällä edukseen, vaikka ne piirtävätkin mallikkaasti muotoja esiin. Kun käyttää aavistuksen verran väljempiä vaatteita, jättää myös toiselle jotakin herkullista arvailun varaan. Kukapa ei haluaisikaan ottaa selvää, mitä sen kaiken alta löytyy. Arvailujen varaan jättäminen nostaa kylmiä väreitä ihon pintaan.

Vaikka sukat eivät kovin seksikkäät olisikaan, sandaalit tai korkeat korot voivat varsinkin kesäkuumalla ollakin. Pistä jalkaasi seksikkäät sandaalit tai tiukkailmeiset korkkarit – nyöreillä tai ilman – ja jätä ne jalkaan, kun rakastelette. Pitkävartiset saappaat ovat tietysti sitten ihan oma lukunsa.

Pikkupöksyjä, rintsikoita ja minihameita
Viettele vaattein

Vaatteiden lävitse piirtyvät pikkupöksyjen ja rintaliivien rajat kiihottavat ehkä kumppaniasi kovasti. Mikäli vaatteesi kuultavat lävitse, panosta silloin myös alusvaatteiden väreihin ja kuvioihin, jotka vetävät tehokkaasti katseen puoleensa – vaikka läpi harmaan kankaan.

Värit huokuvat erotiikkaa. Mustaa pidetään usein seksin ja aistillisuuden värinä. Valkoinen puolestaan puhuu viattomuuden puolesta, neitseellisyydestä ja puhtaudesta. Punaisen asema seksuaalisuuden ja nautinnon korostajana lienee kiistaton. Jokainen taplaa tietysti tavallaan ja valitsee mielensä mukaan.

Minimekko tai -hame on aina varma valinta, kun haluat päästä hyviin tuloksiin: pikkuhousutkin voi sillä kertaa hyvällä omallatunnolla vaikka unohtaa kokonaan päältä. Harkitut unohdukset ovat sitä paitsi näissä puuhissa erittäin käypästä tavaraa.

Käytä hajusteita harkiten, meikkaa makeasti muttei liikoja

Hajusteita ei kannata tärvätä päälleen pullokaupalla. Ihaninkin kukkaistuoksu alkaa tunkea puistattavasti sisuksiin kuin pahainenkin myrkky, jos pirskottaa tuoksua päälleen puolihuolimattomasti. Harkintaa siis peliin hajusteiden käytössä!

Meikkaa herkullisesti omia yksilöllisiä piirteitäsi makeasti korostaen. Sänkykamarisilmät tai suukkosuu – yksityiskohta tai kaksi riittää eroottisen ilmeen luomisessa vallan mainiosti. Liioittelua on syytä välttää, ellei sitten päätä ryhtyä aivan radikaaleihin pukuleikkeihin ja maalata ilmeen sen mukaan säväkäksi.

Yllätä radikaalein pukuleikein
Roolileikit

Entäpä jos muuttaisitkin olemustasi yllättävän radikaalisti ja pukeutuisit vaikka joksikin fantasiahahmoksi? Vaikka karnevaaliaika olisikin jo takanapäin, kuka estää ryhtymästä eroottiseen pukuleikkiin vaikka kesken arkisen aherruksen. Arjesta kun on lupa tehdä juhlaa ja se on sitä paitsi jopa suositeltavaa.

Pukeudu kokeilunhaluisesti vaikkapa tarjoilijaksi ja tarjoile illallista pelkässä pitsiessussa. Eikä tarvitse näin käyttää edes liikaa aikaa asusteiden metsästykseen.

Poliisiksi, sairaanhoitajaksi, palvelustytöksi tai lääkäriksi muuntautuminen vaatii jo asteen verran enemmän suunnitelmia. Ja haastetta löytää viimeistään päättäessään hypätä merimiehen, sotilaan tai moottoripyöräilijän housuihin.

Monet fantasia-asut valmistetaan kumista, vinyylistä ja nahasta, mutta eivät nylonista tehdyt vaatteetkaan ihan vieraita ole. Omaa vaatekaappiaan ja ihan niitä tavallisia vaateitakin kannattaa hyödyntää. Nyt vain luovuus kukkimaan!

Luonnollisen leidin valinnat

Rumat ne vaatteilla koreilee ja puunaavat päänsä vieläpä pakkelilla, sanovat luonnollisuuden nimeen lujasti vannovat leidit.

Viettele vaattein

Jos kuulut heihin, joiden mielestä vain luonnollisena olet parhaimmillasi, anna hiuksesi olla siis somasti pörröllään, aivan kuin olisit juuri noussut jalkeille. Niitä voit jopa pörröttää lisää parhaan vaikutelman aikaansaamiseksi. Ehkä joustat periaatteissa tuuman ja sipaiset kuitenkin huuliin väritöntä kiillettä – aivan kuin silmänlumeeksi.

Tee riisumisesta taidetta

Riisuminen on tietysti koko viettelevän pukeutumisen toinen taso. Siitäkin voi ja kannattaa tehdä taidetta. Käsiä käyttämättäkin pystyy riisumaan. Naarasleijona ei paljasta tällä kohdin esitystä ensimmäistä kynttäänkään, vaan se paljastaa vähin äänin hampaansa ja räväyttää taitonsa hitaasti hamuten!

Strippaaminen on hedelmällistä. Muista, kun strippaat, että potkaiset kengät jalastasi vasta esityksesi loppusuoralla. Saat näin sääresi näyttämään pidemmiltä kauemman aikaa.

Kuoriudu kuteistasi pehmeän musiikin soidessa ja kylvä vaatteita vanana pitkin matkaa aina makuuhuoneeseen saakka. Punaiset pikkuhousut – vai mihin väreihin mieluiten sinä halusi puetkaan – makuukamarin ovenkahvassa on lupaus. Anna hänen lunastaa tämä kiihkeä lupaus heti miten ja vedä hänen housujensa vetoketju auki hitaasti – hampaillasi.

Viettele vaattein

Jätätkö ehkä yllesi vielä sukat, rintaliivit ja korkokengät ja annat hänen valloittaa sinut takaapäin? Mikäli tämä ei ole sinun tapaistasi, pistä rutiinit viimeistään tällä kohdin roskikseen ja räjäytä rohkeudellasi.

Aloita paidannappiesi avaaminen alhaalta. Haluathan paljastaa rinnat tietysti kaikkein viimeisimpänä.

Vai miten olisi rakastelu vaihtoehtoisesti vaatteet yllä? Kokeilkaa, kuinka pitkälle pääsette ylipäätään niin, että teidän on aivan pakko vähentää vaatetusta. Pikkuhousut voit myös jättää jalkaan, kun rakastelette. Mahdotontako? Kokeile ja hämmästy itse.

Teksti: Kyllikki Vihervaara

X