Ihmiset ja suhteet

Mikä miehissä ärsyttää?

Teksti:
Anna.fi

Miehet ovat niin ihanan viehättaviä. Miehisiksi mielletyt piirteet saattavat kuitenkin joskus ajaa naiset raivon partaalle. On taustalla sitten yhteiskunta tai geenit, nämä miehisiksi miellettävät ominaisuudet tuntuvat korostuvan erityisesti ison mieslauman kokoontuessa yhteen.

Mikä miehissä ärsyttää?

1. Machoilu ei lämmitä naista

Miehinen tapa machoilla yrittäen tehdä vaikutusta vastakkaiseen sukupuoleen ei vakuuta. Machoilu on yleensä merkki huonosta itsetunnosta ja saa naisedustajat tuntemaan epämiellyttävää myötähäpeää miesyksilön puolesta.

Naista ei kiinnosta, keitä kaikkia tunnet, paljonko ansaitset tai millä autolla ajat. Nainen on kiinnostunut siitä, kuka olet. Siihen ei maallinen mammona vaikuta. Tavallinen Pete-putkimies voittaa pisteet kotiin olemalla hauska briljeeraavan mainosmiehen jäädessä name-droppailemaan yksinään.

2. Kilpailuhenkisyys potenssiin kolme

Miehelle kaikki on kilpailua, olipa kyse sitten syömisestä, urheilusta tai tiedosta. Wii-pelihetki miehen kanssa jättää huonon maun, kun mies tuulettaa ympäri kämppää ja uhoaa voittavansa kaikki. Perusperiaatteena on, että mies tietää kaiken ja tekee kaiken paremmin kuin kukaan muu.

3. Mies on sokea eläin

Halutessaan mies tekeytyy täydellisen sokeaksi. Sokeuskohtauksen vallitessa mies on kykenemätön aistimaan tiskejä, roskia, pölyä tai mitä tahansa siivousta ja siirtelyä vaativaa.

Miehellä on sisäsynnynnäinen ominaisuus, joka käynnistää täyssokeuden, kun jotain epämiellyttävää energiaa vaativaa tehtävää ilmestyy esiin. Miehen selviytyminen siivoustehtävistä vaatii selkeästi kohta kohdalta eteneviä ohjeita, joiden tulee olla lyhyitä ja käskeviä.

4. Naisessa tärkein on ulkonäkö, ulkonäkö ja ulkonäkö

Miehelle ulkonäkö on tärkeää. Ei kuitenkaan oma, vaan valitun potentiaalisen elämänkumppanin. Hyvännäköinen nainen todistaa muille sonnilauman jäsenille miehen kyvykkyyden. Hyvännäköisellä naisella mies kerää kunnioitusta ja selkään taputtelua muilta laumansa jäseniltä.

Naisen suurin turmio on lopettaa ulkonäöstään huolehtiminen vakiinnuttuaan. Havaittuaan naisen muutoksen mies tulee levottomaksi ja alkaa vilkuilla sivuille, etsien vihreämpää ruohoa.

5. Heikko hygienia ja käytetyt kalsarit

On miehistä tuoksua hielle tai käyttää samoja kalsareita viikon. Miehen tuoksu on kutsu naiselle soidinmenoihin. Herkkänenäinen nainen on vain niin vieraantunut luonnosta, että suosii ennemmin itsestään ja hygieniastaan huolehtivia yksilöitä.

Muutama ruskea viiva valkoisissa kalsareissa ei miehen mukaan voi pilata tunnelmaa tai vaikuttaa naisen haluihin. Miehillä on myös yksinoikeus päästää ilmaan suolistokaasuja kenenkään hajuaistia säästelemättä. Se ei ole mies se semmoinen, joka ei haise.

6. Addiktiot ja himot

Oli kyse urheilulajista, hedelmäpelien pelaamisesta tai autoista, niitä pitää harrastaa aina täysillä. Jos pelataan koripalloa, sitä pelataan sitten viisi kertaa viikossa. Miehiltä löytyy pelihimoa, urheiluaddiktioita ja työnarkomaniaa. Jos johonkin kiinnostus lopahtaa, aloitetaan toinen. Pakonomainen suorittaminen tai harrastaminen, tuo miehelle hallinnan tunteen ja turvallisuutta elämään. Suorittaessaan itse itselle määrättyjä tehtäviä mies kokee onnistuneensa miehen tehtävässään.

7. Tunneälyn puute

Mies ei aina osaa valita sanojaan. Naiselle ei kannata kertoa totuutta, siitä että hän on lihonut. Vaikeissa elämäntilanteissa mies menettää tunneälynsä kokonaan ja on vaarallinen totuuksia laukova aikapommi. Miehen vieminen ensimmäistä kertaa kotiin näytille vaatii naiselta useita koulutusjaksoja.

8. Ärsyttävät tavat

Useille miehille tulee täytenä yllätyksenä, että kalleuksien kaivelu julkisesti aiheuttaa ympäristölle vaivautuneen tunnelman. Miehillä on tapana asetelle kalleuttaan parempiin asentoihin tai pitää kättä housuissa seurana pikkuveijarille. Toinen kummallisuus on miehen vessakulttuuri. Minkä takia miehillä on tarve tähdätä vessanpöntön vesiosaan aiheuttaen kuuluvan lorinan?

9. Aikaansaamattomuus

Mies on mukavuudenhaluinen olio. Annettuaan urheilulajilleen kaikkensa, mies makaa vetelänä vätyksenä loppuajan sohvalla katsoen televisiota. Tieto tekemättömistä töistä saa miehen silmät lupsahtamaan. Miehen aikaansaamattomuus on käsittämätöntä erityisesti siihen nähden, että mies pystyy mielestään mihin tahansa ja hallitsee hommat. Mies on valmis hakemaan johtajan paikkaa, vaikka ei tietäisi johtamisesta edes alkeita. Loppumaton usko omiin kykyihin tekee sen, että mies kurkottaa kuuseen ja päätyy katajaan tajuamatta edes missä meni vikaan.

10. Konfliktien välttely

Mies ei kestä konflikteja, joihin ei ole näkyvissä selvää ratkaisua. Matemaattisen pulmat tai tappelu sopii miehiseen ongelmanratkaisukykyyn. Mies kokee suunnatonta ahdistusta tilanteessa, jossa asioita tulee selvittää keskustelemalla. Mies saattaa kyseisissä tilanteissa jopa paeta paikalta.

Usein mies päätyy välttelemään vastuuta tilanteista ja sulkeutuu syvään hiljaisuuteen.

Lue myös:
Mikä naisissa ärsyttää?
Mikä ystävässä ärsyttää?

Teksti: Tarja Vilén

X