Ihmiset ja suhteet

Noloimmat treffit

Teksti: Anna.fi

Entä jos unelmien prinssi on silkkoa sisältä tai paljastuu psykopaatiksi? Ellit keräsi noloja tunnustuksia treffeiltä.

Noloimmat treffit

Nooran, 31, yökerhossa kohtaama pankkilakimies Petri, 28, vaikutti unelmavävyltä, kohteliaalta ja hyväkäytöksiseltä. Komea nuori mies ehdotti päivällisiä. Iloisena ja toiveikkaana Noora sonnustautui parhaimpiinsa. Petri vilkaisi hyväksyvästi kaunista seuralaistaan. ”Vain Kokoomuksen naiset osaavat pukeutua”, virkkoi hän. Humanistisia aineita opiskellut Noora edusti aatemaailmaltaan liberaalia siipeä. Pienenä Noora oli kuulunut pioneereihin yhdessä sisarensa kanssa.

Mies halusi keskustella erilaisista suolistoperäisistä sairauksista ja salmonellastaan.  ”Herkkävatsaisena kärsin usein ilmavaivoista. Onneksi laktoosiallergiani on jo parempi”, Petri sanoi. Itkunsekaiset kyyneleet vierähtivät Nooralta, kun mies lausahti: ”Sinulla ei ole sellaisia vararenkaita vyötäröllä, kuin muilla ikäisilläsi. Minun ei varmaan tarvitse vahtia syömisiäsi”, hän naurahti.  Petrin hymyillessä paljastuivat siivottomassa kunnossa olevat hampaat. Petri kertoi säästävänsä hammasimplantteihin. ”Nyt palkat menevät opintolainoihin”, hän totesi.

Öinen  seminaarivieras

Senja, 29, tutustui opiskellessaan ulkomailla suomalaiseen poikaan, joka soitteli tälle usein öisin. Ulkomailla poika oli ollut harmitonta seuraa, mutta Suomessa hän takertui heidän tuttavuuteensa. Poika valitteli huonoa rahatilannettaan, ja kertoi tarvitsevansa yösijan akateemisen seminaarin ajaksi. Senja teki hieman taustatyötä selvittääkseen, mitä seminaareja kaupungissa tuolloin oli. Ainoa, joka täsmäsi ajan ja paikan suhteen käsitteli marilaisten naisten kuukautisriittejä. Poika vakuutteli olevansa harmiton yövieras. ”Minulle ei tarvitse laittaa edes kokonaista aamupalaa. Tuoremehu ja voileivät riittävät hyvin”, virkkoi hän.

Poika myös lähetteli Senjalle listoja kirjoista, jotka tämän tulisi hankkia hänelle. ”Minulla kun ei ole enää kirjastokorttia, ” totesi hän.

Lannoitetta pelloilla

Eeva, 28, tapasi lavatansseissa mukavan pojan, joka kutsui hänet kotiinsa kahvittelemaan. Maatalon isännyyttä hoiteleva poika vaikutti rehdiltä, iloiselta ja toimeliaalta, ja muistutti ulkoisesti nuorta Tauno Paloa tummasilmäisenä Niskavuoren Aarnena.

Suuri maalaistalo oli sisältä sietämätön läävä, jossa ei ollut siivottu aikoihin. Pöydillä oli vanhoja Seura- lehtiä 1980-luvun alusta. Sulho säntäsi itse lannoittamaan peltoja, ja kehotti Eevaa itse keittämään kahvit. Eeva odotti poikaa tuntikausia, ja odotellessaan tiskasi tummuneita ja homehtuneita kahvikuppeja. Talon vessa oli siivoton ulkohuusi, joka oli vuorattu vanhoilla pornolehdillä. Huusin nurkassa naukui kissa.

Talon koira nappasi Eevan käsilaukun, ja hän juoksi lannoitetuilla pelloilla ottamassa kiinni käsilaukkuvarasta helmat hulmuten. Emännyydestä unelmoinut Eeva sai astmaattisen kohtauksen pölystä, ja lähti kiukkua puhisten ajamaan kotiin. Isäntä, joka ei enää tässä vaiheessa muistuttanut Niskavuoren Aarnea, lannoitti yhä peltojaan.

Upeaa seuraa Oopperaan

Kaisa, 27, tutustui Pariisin kirjastossa ruotsalaiseen Jonakseen, jonka veistokselliset piirteet sykähdyttivät. Parimetriä pitkä Jonas pyysi Kaisaa kanssaan Bastillen Oopperaan. Kaisa suostui riemumielin. Taidehistoriaa opiskellut Jonas muistutti Il Divoa luotsatessaan Kaisaa peremmälle ja ottaessaan käsivarsilleen Kaisan villatakin. Kuinka ollakaan, Jonaksella ei ollut varaa oopperalippuun. Kaisa maksoi mukisematta kohteliaan seuralaisensa, vaikka se teki huomattavan loven hänen opiskelijabudjettiinsa. Käydessään väliajalla vessassa Kaisa huomasi Jonaksen siemailevan drinkkiä.

Vuosia myöhemmin Kaisa törmäsi mallina työskentelevään Jonakseen selatessaan ruotsalaista sisustuslehteä. Jonas esitteli upeaa ja tyylikästä merenranta- asuntoaan, jonka hän jakoi yhdessä poikaystävänsä, tukholmalaisen professorin, kanssa. Kaisa muisti menetetyt frangit Oopperassa ja tunsi lievää kaunaista katkeruutta.

Teksti: Laura

X