Julkkikset

Carl-Kristian Rundman kehuu vuolaasti vaimoaan – pitkän liiton salaisuus tulee parilta kuin yhdestä suusta

Näyttelijäpariskunta Carl-Kristian Rundmanin ja Niina Nurmisen avioliitossa riittää vapautta ja toisen kunnioittamista.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli, OM-arkisto

Näyttelijä Carl-Kristian Rundman saapui ensi-iltaan vaimonsa Niina Nurmisen kanssa, joka luotsaa ArtSense-yritystä. – Toukokuun puolella ja kesällä alkavat taas työkiireet. En uskalla puhua, kun on salassapitosopimukset allekirjoitettu, Carl-Kristian naurahti.

Näyttelijäpariskunta Carl-Kristian Rundmanin ja Niina Nurmisen avioliitossa riittää vapautta ja toisen kunnioittamista.

Näyttelijäpariskunta Carl-Kristian Rundman ja Niina Nurminen ehtivät pyörähtää yhdessä Renki ja Sipoon herttua -sarjojen yhteisessä kutsuvierasensi-illassa Korjaamo Kinossa Helsingissä. Carl-Kristianin keväässä on menossa rauhallisempi vaihe, kun työkiireet kutsuvat vasta myöhemmin. 

– Minulla on aika leppoisa kevät. Pelaan enimmäkseen vain padelia, Carl-Kristian totesi.

Näyttelijän töissä Niinan on voinut bongata viimeksi muun muassa Made in Finland -sarjasta, mutta pääosin Niina työskentelee nykyään työyhteisövalmentajana ArtSense-yrityksensä kautta. Niina ja Carl-Kristian ovat myös tehneet yhdessä töitä.

– Viimeksi meillä oli Turun kaupunginteatterissa iso ilmastotapahtuma. Pohdimme ilmastoteatterin avulla tulevaisuuden investointeja ja mahdollisuuksia vihreään siirtymään. Se oli iso satsaus, jonka kirjoitin yhdessä tiimin kanssa ja ohjasin. Mahdollisesti lähdemme myös kiertämään sen kanssa, Niina kertoi. 

Carl-Kristian kehui vaimonsa ohjaamistaitoja.

– Niinalla on hyvä näyttelijätausta ja sen kautta valtavan hieno ja syvä ymmärrys näyttelijän työstä ja ohjaamisesta. Niinan kanssa on ihan parasta tehdä duunia. Hän on parhaita ohjaajia, Carl-Kristian sanoi. 

Yhteistyö sujuu mutkattomasti Niinankin mielestä.

– Rundis on ollut meidän porukassamme jo vuodesta 2000. Meillä on 15 ammattinäyttelijää. Yhteistyö sujuu hyvin ja ammattimaisesti.

Tältä nyt jo yli 30 vuotta yhdessä ollut pariskunta näytti vuonna 2011.

Pariskunta on ollut naimisissa jo yli 30 vuotta ja heillä on kaksi lasta. Pitkän liiton salaisuus tuli parilta kuin yhdestä suusta. 

– Syvä rakkaus ja yhteensopivuus. Se on toisen huomioon ottamista, kunnioittamista, tilan antamista ja vapautta.

X