Julkkikset

Monika Lindemanin parisuhdevinkki: Klassikkokysymys pitää esittää, kun arkiasiat on saatu jauhettua pois

Näyttelijä Monika Lindeman satsaa parisuhdeaikaan puolisonsa Darren McStayn kanssa.

Teksti:
Linda Martikainen

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Monika Lindeman kertoo rehellisesti, paljonko on parisuhteen laatuaikaa.

Näyttelijä Monika Lindeman satsaa parisuhdeaikaan puolisonsa Darren McStayn kanssa.

Näyttelijä Monika Lindeman pyrkii käymään ulkona yhdessä aviomiehensä Darren McStayn kanssa kerran kolmessa kuukaudessa.

– Kyllä me pääsemme, meillä on ihan hyvä meininki. Minun vanhempani jeesaavat tosi paljon lastenhoidossa ja haluavat tukea sitä, että pidämme parisuhteen kunnossa, Monika kertoi saavuttuaan puolisonsa kanssa Red Carpet Gaalaan Hyvinkään Villatehdas Areenalle.

Monikalla ja Darrenilla on vuonna 2017 syntynyt poika ja vuonna 2021 syntynyt tytär. Arjen kiireessä kommunikointi on usein käytännön asioiden ratkomista. 

– Usein kaikki keskustelu on sitä mitä lapsille kuuluu: kuka vie päiväkotiin ja kuka hakee milläkin viikolla ja pitääkö ostaa uudet kurahousut. Välillä pitää oikeasti tehdä niin, että kun menemme yhdessä miehen kanssa syömään, puhumme ensin arkiasiat pois. Sitten kysymme, että mitä sinulle kuuluu, Monika paljastaa.

– Se on tosi tärkeää. Niin helposti arki menee vain sen jauhamiseen mitä tapahtuu ja mitä pitää tehdä. 

Omia kuulumisia kannattaa myös aika ajoin kysyä itseltään. 

– Kävin heinäkuussa pienellä retriitillä viikon reissussa ja siellä todella keskityin kyselemään asioita itseltäni. Kirjoitin paljon. Tulin sen jälkeen moneen lopputulemaan, mutta ehkä tietynlainen prioriteettijärjestys sieltä nousi esille. 

Monika on myös palannut Salatut elämät -sarjan kuvauksiin. 

– Hauskaa settiä on luvassa! 

X