Ihmiset

Salatut elämät -sarjan kuvauksissa miehensä tavannut Sara Parikka: ”Lapsemme on laittanut meidät aivan solmuun”

Annan uusi blogisti, näyttelijä Sara Parikka, 25, rakastui mieheensä Mikko Parikkaan tv-sarjan Salatut elämät kuvauksissa. Suositussa blogissaan hän kirjoittaa arjestaan ja haluaa jakaa iloisia asioita.

Teksti:
Laura Koljonen
Kuvat:
Jorma Marstio/Otavamedia

Sara Parikka on näytellyt Salatut elämät -sarjassa vuodesta 2007. Tällä hetkellä hän on hoitovapaalla ja kirjoittaa blogia anna.fi:ssä.

Annan uusi blogisti, näyttelijä Sara Parikka, 25, rakastui mieheensä Mikko Parikkaan tv-sarjan Salatut elämät kuvauksissa. Suositussa blogissaan hän kirjoittaa arjestaan ja haluaa jakaa iloisia asioita.

Suosittu blogisi siirtyi anna.fi-sivustolle. Mistä kirjoitat Annan lukijoille?

– Arjestani. Yksi suosituimmista postauksistani käsitteli tiistaipäivää, jolloin tein makaronilaatikkoa. Blogissani haluan jakaa arjen iloisia asioita. En halua kertoa negatiivisista ja surullisista asioista, vaikka niitäkin elämääni kuuluu.

Olet 2,5-vuotiaan ja 9 kuukauden ikäisten tyttöjen äiti. Miten jaatte lasten- ja kodinhoidon miehesi kanssa?

– Yleensä torstaisin käymme läpi tulevan viikon aikataulun. Minä hoidan taloudessamme tyttöjen vaatepuolen, Mikko hoitaa muun muassa autoon liittyvät asiat. Olemme jakaneet työt siten, mikä on mielestämme järkevintä.

Tapasit miehesi näyttelijä Mikko Parikan Salattujen elämien kuvauksissa. Miten sieltä voi löytää puolison?

– Olin näytellyt Salkkareissa pari vuotta, kun tapasin Mikon. Meillä oli siellä muutaman nuoren näyttelijän porukka, ja vietimme usein vapaa-aikaa yhdessä. Emme kuitenkaan tavanneet Mikon kanssa yhteisessä kohtauksessa, niin kuin leffoissa tapahtuu. Asiasta tiedettiin työpaikalla nopeasti. Emme piilotelleet sitä.

Bongaavatko lapsenne isänsä telkkarista?

– Iltapuuhien aikaan Salkkarit usein pyörii taustalla. Kaksivuotiaamme kysyy, miksi isä on ruudussa mutta hän ei ole.

Mikä äitiydessä on yllättänyt?

– Kliseistä mutta totta: rakkauden määrä. Myös mustavalkoisuus on karissut. Ennen lasten syntymää puhuimme Mikon kanssa siitä, miten tärkeää lasten hyväkäytöksisyys on. Tosiasiassa taaperomme on laittanut meidät aivan solmuun.

Palaatko Salattuihin elämiin äitiyslomasi jälkeen?

– En tiedä, mahdollisesti.

Sara Parikan blogin löydät TÄÄLTÄ.

Lue myös:

Keskustelussa: Mielipiteitä työpaikkaromanssi/flirtti aiheesta

 Työpaikkaihastus parisuhteen koetinkivenä

X