Mainos Janina Fry

TanRevel Pro - näyttävä rusketus 15 sekunnissa

Kaupallinen yhteistyö

Sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä TanRevelin kanssa tänä syksynä ja TanRevel mini oli minulle entuudestaan tuttu. Tänään lanseerattava uusi TanRevel Pro mullistaa itseruskettavien markkinoita.

Lupaukset näyttävästä tasaisesta ja kauniista rusketuksesta lunastautuvat nimittäin jo 15 sekunnissa. Kerron tässä teille miten. Kuvassa alla näet ihonsävyni ennen käsittelyä ja käsittelyn jälkeen. Ero on kuin yö ja päivä.

TanRevel Pro hyödyntää innovatiivista teknologiaa. Käyttö on vaivatonta ja tuloksen näet heti. Kasvojen iho on yleensä talvea kohti paljon kalpeampi kuin muulla keholla. 

TanRevelin höyryyn perustuvan ultraääniteknologian avulla saat tasaisen, luonnollisen ja tahrattoman lopputuloksen. Sen avulla voit levittää suihkurusketuksen kasvoillesi tai kehollesi todella helposti. Suihkeessa on raikas ja piristävä tuoksu moniin muihin markkinoilta löytyviin suihkeisiin verrattuna.

TanRevel Pro on ladattava laite joka ladataan mukana tulevalla USB-laturilla ja joka täytetään TanRevel Tanning Liquidilla. 

  1. Suihkuta kasvoja 15 sek. 15-20 cm etäisyydeltä. Toista kaksi kertaa.
  2. Jos johonkin kohtaan tulee enemmän kuin haluat voit helposti pyyhkiä sen pois paperilla.

Tämä aine on hyvin miellyttävän tuoksuinen eikä siinä ole muiden itseruskettavien kaltaista pistävää jälkihajua. Se on täysin vegaaninen sekä cruelty-free. Se sisältää Aloe-veraa, C-vitamiinia ja Saksanpähkinäuutetta.

Olen alkanut käyttämään tätä säännöllisesti ja positiivinen lisävaikutus on se, että voin käyttää paljon kevyempää meikkivoidetta kun iho hehkuu itsestään. Moni onkin ihastellut kasvojeni sävyä nyt ja kysynyt mikä on sen salaisuus? Suosittelen tätä kaikille ystävilleni ja sinulle joka haluat näyttää vaivattomasti päivettyneeltä. Koska TanRevel Pro on edeltäjäänsä isompi ja tehokkaampi sitä voi käyttää myös dekoltee-alueella ja ympäri kehoa.

Tänään kun TanRevel Pro lanseerataan julkisesti saan jakaa teille, arvoisat lukijat  oman henkilökohtaisen alekoodin. Koodi on: FUTURE ja sillä saat 21% alennuksen koko TanRevel verkkokaupan valikoimasta. Koodi on voimassa 3.10.2021 asti. Klikkaamalla allaolevaa linkkiä pääset tutustumaan itse valikoimaan. https://www.tanrevel.fi/?utm_source=IG_story&utm_campaign=Janina_fry

Janina 🖤

X