Mainos: Nutrilett
Mainos | Nutrilett Janina Fry

Kevennetään fiksusti – miksi valita Nutrilett?

Teksti:
Nutrilett

Kaupallinen yhteistyö Nutrilett

Talonrakennusprojekti, väliaikainen asuminen ja koronavuosi ovat väistämättä vaikuttaneet rutiineihini. Säännöllinen liikunta on muuttunut epäsäännöllisen säännölliseksi, mutta ruokavalioni on pysynyt yhtä runsaana kuin ennen. Kun sain tilaisuuden tehdä yhteistyötä jo ennestään tutun Nutrilett-sarjan kanssa, otin sen ilolla vastaan.

Nuorempana aineenvaihduntani oli nopeampi enkä juurikaan ajatellut laihduttamista muulloin kuin joskus aktiivisina mallivuosina. Suhtaudun kehooni rennosti ja ennemmin niin, että on tärkeää tuntea itsensä energiseksi ja vahvaksi. En käy vaa’alla, mutta vaatteet kertovat nopeasti mikäli kehossa tapahtuu muutoksia. Kävin alkuvuodesta pitkästä aikaa ottamassa laajat verikokeet, joissa mitattiin kaikki mahdolliset hyvinvointiin vaikuttavat arvot. Kävin niissä osittain sen takia, että minulla oli raskas olo kehossa ja mietin kuinka voisin auttaa itseäni voimaan paremmin.

Korkea aika tehdä pysyviä muutoksia

Opin tuloksista sen, että nyt on korkea aika tehdä pysyviä muutoksia arjen ruokavaliossa ja rajata sokerit ja huonot rasvat mahdollisimman minimiin ja huolehtia riittävästä proteiinin saannista jos en halua ajautua aineenvaihdunnalliseen häiriötilaan. Vaikka koen että pääsääntöisesti syön fiksusti, silti päivittäin suuhuni saattaa sujahtaa paljon turhaa tyhjää energiaa, varsinkin silloin jos ateriavälit ovat liian pitkiä.

Olen aloittanut yhden välipalan ja yhden aterian korvaamisen arkena Nutrilett-tuotteella. Sitä kutsutaan myös osanutraukseksi. Syön ateriankorvikepatukan tai -juoman normaalin pääaterian tai välipalan sijaan normaalin ruokavalion yhteydessä.

Nutrilett-ateriankorvikepatukat

•Täydellinen ateriankorvike

•Korvataan 1-2 ateriaa päivässä

•Noin 200 kilokaloria

•30 % päivän vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saannin vertailuarvosta (kaliumista 25 %) / kpl

•Runsaasti proteiinia (kaikki ateriankorvikkeet ovat runsasproteiinisia)

Nutrilett –ateriankorvikejuomat

•Täydellinen ateriankorvike

•Noin 200 kilokaloria

•Vähintään 30 % vitamiinien ja kivennäisaineiden päivittäisen saannin vertailuarvosta (kaliumista väh. 25 %) / kpl

Nutrilett

 

Nutrilett VLCD-tuotteet:

Pirtelöt, keitot, VLCD Cocoa Oat -valmisjuoma

 •VLCD-menetelmä on tutkitusti tehokas painonpudotusmenetelmä

•Sisältää kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet, kuten vitamiinit ja kivennäisaineet

•Sopivassa suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa

•Runsaasti hyvälaatuista soija- ja/tai maitoproteiinia

•Sisältää kaikki tärkeät aminohapot

•Kaikki VLCD-tuotteet ovat runsasproteiinisia

Miksi valita Nutrilett?

VLCD-menetelmä on tutkitusti tehokas painonpudotusmenetelmä, koska

• se sisältää kaikki päivittäin tarvittavat ravintoaineet, kuten vitamiinit ja kivennäisaineet

•siinä on sopivassa suhteessa proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvaa

•se sisältää runsaasti hyvälaatuista soija- ja/tai maitoproteiinia

•lisäksi se sisältää kaikki tärkeät aminohapot

•kaikki VLCD-tuotteet ovat runsasproteiinisia

Täysnutraus

Nutrilett VLCD-tuotteita voivat käyttää henkilöt, joiden painoindeksi on yli 30 TAI harkinnanvaraisesti henkilöt, joiden painoindeksi on 25-30.

Kun korvaa VLCD-valmisteilla kaikki päivän ateriat, VLCD-jakso voi kestää omatoimisesti laihduttaen korkeintaan kolme viikkoa. Mikäli käytössä on säännöllisiä lääkityksiä, niistä tulee keskustella lääkärin kanssa ennen laihdutuksen aloittamista.

Osanutraus

Ateriankorvikkeilla korvataan 1-2 pääateriaa päivässä ja muilla aterioilla syödään normaalia ruokaa. Myös VLCD-valmisteita voi käyttää korvaamaan vain osan päivän aterioista, mutta ateriankorvikkeet on nimenomaan suunniteltu sitä varten.

Painonpudotus: Kahden pääaterian korvaaminen päivittäin ateriankorvikkeella vähäenergiaisen ruokavalion yhteydessä auttaa sinua pudottamaan painoasi. 

Painonhallinta: Yhden pääaterian korvaaminen päivittäin ateriankorvikkeella vähäenergiaisen ruokavalion yhteydessä auttaa sinua ylläpitämään painoasi painonpudotuksen jälkeen.

Tuotetta tulee käyttää yhdessä muiden elintarvikkeiden kanssa osana vähäenergiaista, tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja. Muista juoda riittävästi vettä.

Yksi lemppareistani on leikata patukoista paloja ja lisätä marjoja luonnonjogurtin sekaan aamupalalla.

Oma tavoitteeni

Minun tavoitteeni on lisätä liikuntaa eikä varsinaisesti laihduttaa, vaan keventää fiksusti ja pitää huolta siitä, että en kerrytä vyötärölle sitä haitallista viskeraalista rasvaa, johon minulla on valitettavasti taipumusta. Huolehdin tällä tavalla samalla siitä, että saan kaikki tarvittavat vitamiinit ja mineraalit. Nutriletilla on monia ateriankorvikevaihtoehtoja, joilla voidaan tukea jo olemassa olevaa terveellistä ruokavaliota ja elämäntapoja.

Ateriankorvikkeet, joissa on kuituja ja paljon proteiinia, on helppo pitää mukana. Kun tiedät, että laukussa on järkevämpi vaihtoehto, on helppo ohittaa se epäterveellisen nopean energian kutsu kun nälkä iskee. Uskon, että tällä tavalla saan kivasti kevennettyä ilman mitään kituuttamista ja tästä voi tulla jatkuva tapa. Maku patukoissa on niin herkullinen, että olenkin saanut vahtia etteivät lapset vie niitä. Voit tutustua tuotteisiin tarkemmin täällä.

Innolla odotan mitä kesä tuo tullessaan! Pieni kevennys ruokavaliossa saa energiatasot nousemaan ja liikunnan maistumaan entistä paremmalta. Haluan tuntea itseni vahvaksi ja energiseksi. Lähdetkö mukaan osanutraaman kanssani?

Janina 🧡

X