Mainos: Isadora
Mainos | Isadora Janina Fry

Oma meikkityylini – kaiken perusta on huolella tehty meikkipohja

Kaupallinen yhteistyö Isadora

Kun kevätaurinko paistaa, tekee usein mieli tehdä täydellinen meikkipussin inventaario! Yksi ehdottomasti tärkeimpiä valintoja meikin onnistumisen kannalta on nimenomaan se, että valitsee itselleen sopivan meikkivoiteen. Oikea meikkivoide ihollesi on kuin canvas taideteokselle. Meikkivoide on parhaimmillaan hehkua antava ja pienten värivirheiden tasoittaja.

Tällainen on oma meikkityylini

Oma arkimeikkityylini on luonnollinen, mutta huoliteltu ja se pätee ihon suhteen myös juhlameikissä. Vähemmän on enemmän. Tärkein pointti on mielestäni se, että valitsee aikuiselle iholle mahdollisimman hoitavan ja hehkua lisäävän meikkivoiteen. Vähintään yhtä tärkeää itselleni on, että meikkivoide sisältää aurinkosuojan. Myös peiteaineen suhteen keveys on valttia: kevyt tuote ei pakkaudu silmänympärysalueen juonteisiin.

Kaunein meikki syntyy hyvin hoidetulle, kosteutetulle ja ravitulle iholle ja mielellään pienen hikiliikunnan jälkeen. Liikunta saa veren kiertämään ja sen myötä kasvojen luonnollisen värin paranemaan. Koska aina ei ehdi aamutuimaan jumppaamaan, voi ottaa avuksi hehkua tuovan meikkivoiteen. Suosin itse ihon tarpeita huomioivia meikkituotteita ja ilahduin suuresti IsaDoran kevään uutuuslanseerauksesta. Wake Up The Glow -meikkivoide ja –peiteaine hoitavat ihoa ja sopivat siksi omaan meikkipussiini loistavasti.

Testissä Wake Up The Glow Foundation SPF 50

Uutuusmeikkivoide kosteuttaa ja täyteläistää ihoa vaikuttavasti. Tutkin ainesosaluetteloa ja Wake Up The Glow -meikkipohjassa onkin sekä hyaluronihappoa että E-vitamiinia joka paitsi kosteuttaa, myös suojaa ihoa ympäristön vapailta radikaaleilta. Rakastan myös sitä, että tässä on SPF 50 aurinkosuojakerroin! Kasvojen ihoa ei voi liikaa suojata auringon haitoilta ja mikä sen kätevämpää kuin meikkivoide, joka suojaa tehokkaasti myös auringon vahingoittavilta säteiltä. Tässä on korkein aurinkosuoja mitä olen nähnyt meikkivoiteessa olevan.

Meikkivoide on kevyt ja lunastaa lupauksensa: se jättää omalle iholleni heleän, puolipeittävän ja luonnollisesti hehkuvan lopputuloksen. Pidän myös tämän koostumuksesta, iholle jää hyvä fiilis koko päivän ajaksi.

Meikkivoiteen sävyvalikoima on kattava ja sävyihin liittyen kannattaa lähteä liikkeelle selvittämällä sen, onko oman ihon pohjasävy lämmin, neutraali vai viileä.

Meikkivoiteen pariksi Wake Up The Glow Concealer -peiteaine

Meikkivoiteen lisäksi pohjameikkiin kuuluu peiteaine, jota käytän silmien alla ja silmäkulmiin kirkastamaan ja virkistämään katsetta. Minulla on haastavan tummat silmänaluset ja iso plussa on, että tämä Wake Up The Glow Concealer -peiteaine häivyttää ne tehokkaasti! Peiteaineessa on meikkivoiteen tapaan ihoa hoitavia ainesosia.

   

Peiteaineen sävyistä löytyy sopivat parit Wake Up The Glow Foundation -meikkivoiteen sävyjen kanssa. Olen käyttänyt tässä tekemässä meikissäni meikkivoiteesta sävyä 5W ja peitevoiteesta väriä 5N. Hennon puuteroinnin jälkeen käytin IsaDora Face Sculptor 3in1-palettia, jossa on kätevästi yhdessä pakkauksessa varjostus- ja korostusväri sekä heleyttävä poskipuna.


Käytin myös voidemaista poskipunaa yhdessä Face Sculptor 3in1-paletin poskipunan kanssa. Poskipuna on yksi tärkeistä kulmakivistä hehkuvaan lookkiin ja kun sen levittää luonnollisesti, tekee se ilmeestä ihanan virkeän. Kutsunkin sitä itse ”touhupunaksi”. Alla olevassa kuvassa näet kaikki tuotteet, joita tähän meikkiin käytin.

Tiesitkö tämän IsaDorasta?

IsaDora on tosi suosittu brändi täällä Ruotsissa. Se näkyy siten, että moni yksittäinen tuote on vakiinnuttanut asemansa ruotsalaisten keskuudessa – ylemmässä kuvassa näkyvä Perfect Moisture Lipstick on Ruotsin eniten myyty huulipuna! Myös tuotteiden hajusteettomuutta ja tuotteiden sopivuutta herkälle iholle arvostetaan. Nämä uudet Wake Up The Glow -tuotteet ovat myös vegaanisia, kuten valtaosa brändin tuotteista muutenkin.

IsaDora tuotteet on vaivattomasti saatavilla Sokos-tavarataloissa, valikoiduissa Stockmann-tavarataloissa, Sokos.fi- ja Stockmann.com-verkkokaupoissa, Emotion- ja Kicks-myymälöissä sekä valituissa Prismoissa ja K-Citymarketeissa.

Minulla on iloa arpoa kolmelle onnekkaalle IsaDoran Face Sculptor 3-in-1 -meikkipaletti sekä Perfect Moisture Lipstick suosikkisävyssäni 011.  
Yhden palkinnon arvo 46,89€ ja osallistumisaikaa on 17.5.2023 asti.

Jätä yhteystietosi alla ja osallistut ihanan tuotepaketin arvontaan!

X