Kalastajan vaimo

Adventti ja korttipaja

Teksti:
Johanna Alvestad

Hei <3 

Aloitimme ensimmäisen adventin pienellä joulukorttipajalla, nyt on se homma käynnissä. Nyt on joulukuu käynnissä. Ripustelimme valoja ja kransseja, ostin amarylliksia ja lämmitimme saunan. Laitoin esiin joulukoristeita vaikken ollut edes siivonut kotona. Edes imuroinut.

Vähän heräsin heti eloon. 

Tiedän ettei joulukuu ole kaikille se helpoin aika vuodesta, mutta mulle on syksy ollut jotenkin tosi raskas, etenkin marraskuu ja on tosi helpottavaa tuntea jonkinlaisia ilon ja onnistumisen tunteita; kuten vaikka vain noi joulukortit. 🙂 Niistä tuli mulle tosi hyvä olo. Ja siitä että ulkovalot vilkkuvat niin kauniisti. 

Joulu – ja joulukuu on mulle tosi lämmintä aikaa. Ja kuten sanottu tiedän, niin ei ole kaikille. Mutta älä murehdi (liikaa),  jos loppuvuosi ahdistaa, mieti että joulukuukin menee yhtäkkiä ohi. Vaikeat ajat menevät ohi. Ne kuuluvat elämään, mutta ne eivät ole pysyviä. Sitten yhtäkkiä tulee uusi kuukausi ja yhtäkkiä näet valoja. Ja tunnet iloja. 

Tänään on jo 4.12. Lapset viettävät joulun tänä vuonna isänsä kanssa, mutta muuten ne taitavat olla mun luona melkein koko joulukuun. <3

Meillä saa siis olla vähän joulutunnelmaa joka päivä. Hyvää, rauhallista tunnelmaa. 

Teen vielä lisää joulukortteja. 

Ja ehkä tulen tännekin joulutunnelmissa useammin. <3 En pakota, tulen kun haluan.

Ehkä teen joulusiivouksen. Mutta se ei oo kovin korkealla tärkeyslistalla. 

Ei pakoteta. Jouluu on parhaimmillaan rauhallinen. Mulla oli viime viikolla kolmet pikkujoulut mutta viimeisiin en jaksanut lähteä ja peruin viime hetkellä. Ei pakoteta. Laitetaan joulukoristeita vaikkei olisi siivousta. Tehdään joulukortteja jos siltä tuntuu. 

<3

 

 

 

X