Kalastajan vaimo

Omenapullia ja uusi paita

Teksti:
Johanna Alvestad

Hei, täällä on ollut syysloma. Mullakin oli pari päivää, mutta ne tulivat niin tarpeeseen etten tehnyt yhtäkään niistä hyödyllisistä hommista joille olin vihdoin suunnitellut saavani aikaa. Hyödyllisintä oli todennäköisesti se ainoa mitä tein; levätä.

Sain myös valmiiksi tämän neuleen, Jee vihdoin! Iso Jee, sillä olen ollut jo niin kyllästynyt tähän väriin (tai värittömyyteen) ettei melkein huvita edes käyttää tätä. Aloitin uuden ihanan pinkin neuleen HETI. Tarvitsen näitä neutraalin värisiä neuleita vaatekaapissani, mutta värikkäitä en pelkästään tarvitse. Niitä rakastan.

Ja sunnuntain kunniaksi leivoin kanelipullia. Kanelipullia omenatäytteellä, mm. Voit tehdä ihan normaalin korvapuustin tapaan, mutta tee korvapuustin täyte omenaisena; eli pilko muutama omena ja lämmitä pienet omenan palaset paistinpannulla voin (noin 75-100g), sokerin (100g) ja kanelin (2-3 rkl) kera. Jäähdytä seos ennen kuin levität sen pullataikinalle ja rullaat rullaksi. <3

Yksi pellillinen tavalisia korvapuusteja ja yksi pellillinen omenatäytteellä. Melkein kaikki on syöty tässä päivän mittaan. 

Hyvää sunnuntai-iltaa, rauhallista mieltä. <3

X