Kauneus

Nuttura ja lettikampaus

Teksti: Anna.fi

Heitä hyvästit huonoille hiuspäiville ja iänikuiselle poninhännälle. Helppojen ohjeiden avulla loihdit naisellisen nutturan tai romanttisen lettikampauksen.

Nuttura

Nauhalla koristeltu nuttura

Tässä kampauksessa hiukset on kerätty tiukalle, mutta osittain auki valuneelle nutturalle niskan tyveen. Draamaa hiustyyliin tuo nutturan sekaan kääritty musta nauha.

Nutturakampaus

Näin teet nutturan:

  • Kuivaa hiukset käyttäen rakennesuihketta (esimerkiksi Wella Professionals Create Character), käytä kevyesti kreppirautaa saadaksesi tuuheutta ja kampaa läpi.
  • Erottele hiuksia etuosasta ja vedä loput hiukset poninhännälle. Vedä etuosan hiukset taakse ja pyöräytä poninhännän tyven ympäri, kiinnitä pinneillä.
  • Käännä poninhäntä kierteelle ja kiinnitä kumilenkillä.
  • Kiinnitä musta nauha poninhännän tyveen ja käännä vastakkaiseen suuntaan kuin poninhännän kierre. Pyörittele hiukset nutturalle ja kiinnitä pinneillä.

Stylistin vinkki:

Luodaksesi rennomman ja luonnollisemman nutturan, vapauta muutamia hiussuortuvia hiusrajalta – se tekee kampauksen linjoista pehmeämmät.

Romanttinen lettikampaus

Korkea poninhäntä muuntautuu koristeelliseksi lettikampaukseksi, joka henkii kansallisromanttista tunnelmaa. Epäsymmetrinen sivujakaus tuo suloiseen kampaukseen särmää.

Lettikampaus

Näin teet lettikampauksen:

  • Suorista hiukset kevyesti ja tee sivujakaus.
  • Kerää hiukset korkealle poninhännälle jakauksen leveämmän puolen yläosaan. Kiinnitä hiuskiinteellä. Et tarvitse kumilenkkiä.
  • Aloita letittäminen pään toiselta sivulta siten, että letti kulkee pään poikki toiselle puolelle. Kiinnitä letti kumilenkillä ja aseta paikoilleen pinneillä.
  • Tee tiukka poninhäntä pään vastakkaiselle puolelle ja kiedo päät yhteen kerälle ja kiinnitä pinneillä.
  • Kiinnitä letitetyt hiuspidennykset kohtaan, jossa letti ja poninhäntä kohtaavat ja kierrä kerälle. Kiinnitä pinneillä ja hiuskiinteellä.

Stylistin vinkki

Saadaksesi tiukan letin, joka säilyy sileänä ja pysyy kasassa kuitenkaan kovettumatta, käytä kiiltovahaa (esimerkiksi Wella Professionalsin Shape Shift tai kevyemmän pidon kiiltovoide Smooth Brilliance). Suihkauta hiuksiin Wella Professionalsin Shimmer Delight -suihketta saadaksesi vielä lisäkiiltoa.

Teksti: Wella
Kuvat: Wella

X